MJK
Elita
- Poruka
- 16.652
little britain je van
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
little britain je van
.A oko tih uslova, recimo da bi neko od gorljivijih evroentuzijasta mogao dati i objašnjenje na ovako prosto pitanje o “pravnoj državi Ukrajini” i bezobraznoj Srbiji… Kolega @SajaBg, mikrofon je Vaš.
Slavonci baš govore ekavicom, najviše u oseku.Slavonci ne govore ekavicom. Slavonci odavno ne idu na Jadran, jer idu na zapad po puno veće plaće, kad već nisu kod kuće.
Podseti nas da li ono Srbi beze u EU da zive i rade, ili na Kosovo?vise evropskih zvanicnika je jasno dalo do znanja da nema prijema u eu bez priznanja kosova
molim bez glupetanja i licnih zakljucaka
Ja cu da ti kazem sustinu prijema u EU, posto ovi formalni su naravno predstava za javnost.Bojim se kolega da vi ne razumete suštinu, nije bitno članstvo, bitni su evropski putevi i evropski procesi.
A oko tih uslova, recimo da bi neko od gorljivijih evroentuzijasta mogao dati i objašnjenje na ovako prosto pitanje o “pravnoj državi Ukrajini” i bezobraznoj Srbiji… Kolega @SajaBg, mikrofon je Vaš.
ne mozes...?Ja cu da ti kazem sustinu prijema u EU, posto ovi formalni su naravno predstava za javnost.
Dakle, ne mozes da udjes u EU, kada tvoja Sluzba toliko kontrolise drustvo.
Moras da prihvatis mnogo vise slobodno strujanje kapitala, a ne da ti predstavnik sluzbe ispija viski sa svim gradskim mocnicima. direktorima, predsednicima sudova, krimosima i ostalim banditima koji su okupirali gradjane Srbije. Oni to inace rade sa skoro svim vlasnicima kafana, toliko zele da se pitaju za sve. Pa ne mozes bre da udjes u EU, kada Sluzba kontrolise i cenu urnebesa kod lokalnog SNS kafedzije. EU znaci da moze da u tvoj grad dodje neko sa strane, ko ce otvoriti slobodnu kafanu u tvom gradu, a ne da ne mozes da otvoris kafanu u Srbiji bez da ista placa reket bandi iz Sluzbe.
Ne, niti jedna Sluzba u Americi to ne radi sa SVIM direktorima, krimosima i politicarima na vlasti u SVIM gradovima Amerike. O kafanama i da ne pricam.
Ne baljezgaj.ne mozes...?
sluzba...?
kafedzije?
..
koje ti je ovo kuhac pismo?
ne razumijem hrvatski jezik...prevedi navedeni primjedbu i pojam na srpski...Ne baljezgaj.
Stize li Putin do Pariza?ne razumijem hrvatski jezik...prevedi navedeni primjedbu i pojam na srpski...
Ако иоле познајемо Бугаре- знамо да је њихов метод борбе увек- нож у леђа...Uostalom Nenad1331 sam kaže da on i nije srpski građanin nego susedne nam prijateljske Bugarske…
Зато ти пали за Бугарску па се тамо наједи меда...Građani Srbije žele hleb
Jao pa ko nam je toliko ljubomoran na bolje i pametnije od sebe? To je baš tako srpski.Зато ти пали за Бугарску па се тамо наједи меда...
Kako ti njemu tako mi u Hrvatskoj ovim preostalim Srbima, ćuti bre ili pali za Srbiju.
Mesto, Bugi...
Има ту једна мала различица, коју ти, као ујкица, увек "заборавиш"...Kako ti njemu tako mi u Hrvatskoj ovim preostalim Srbima, ćuti bre ili pali za Srbiju.
Није битно чланство?Bojim se kolega da vi ne razumete suštinu, nije bitno članstvo, bitni su evropski putevi i evropski procesi.
A oko tih uslova, recimo da bi neko od gorljivijih evroentuzijasta mogao dati i objašnjenje na ovako prosto pitanje o “pravnoj državi Ukrajini” i bezobraznoj Srbiji… Kolega @SajaBg, mikrofon je Vaš.
Mi smo sve uvjete ispunili još početkom 2000-ih, da nije bilo srpskih laži i podmetanja oko Gotovine ušli bi u EU još 2003.Evropska unija je sve al nije ono kako je zamisljena ,slobodna trgovina bez granica i carina sve ostalo je ,kolonijalna i politicka tvorevina jednoumlja .skrivena iza ofucanih parola demokratija,ljudska prava -Uvucene zemlje istocne evrope (mislili raj im s e otvorio)Nametanje kojekakvih idiotskih uslova-Primjer Srbija i Hrvatska.
Hrvati ni jedan zadati uslov nisu ispunili koji se namece Srbiji..Nisu ni svi isti po odlucivanju u samoj EU ...itd itd itdSto dalje od ovakve unije ...Turska je najbolji primjer cekanja godinama d a udju ..
Pogledajte prilog 1601423
Da li bi nam ulazak u EU doneo korist,da imamo slobodan i otvoren trgovinski odnos i šengen zonu..
I da li ce Srbija da udje u EU, sa trenutnom vlašcu ili ne ?
Ili još preciznije pitanje: Da li ce Srbija ikada da udje u EU
Да, мудрије је тако...Да још мало одржимо фатаморгану бивших колонијалних сила, да су још увек силе?
Koliko je savezništvo sa velikim zemljama najbolje se vidi na primeru ove krize oko iskopavanja litijuma u Srbiji. Mi smo se setili da je ekologija bitna sad kad je maltene već kasno. S druge strane, Slovenija najčistija zemlja na svetu, u kojoj nešto takvo ne samo da ne bi bilo poželjno među stanovništvom, već bi imala i jaku podršku Nemačke, Francuske i drugih zemalja EU, tako da kod njih Rio Tinto i slični pirati nemaju šta da traže. Ali zato su zemlje poput Konga, Srbije ili Kolumbije pravi raj za njih. A ono što je najzanimljivije, kod nas kopanje najviše zagovaraju ljudi koji su nas ubeđivali da nam nije potrebno savezništvo nijedne zapadne zemlje kao ni članstvo u EU.EU je politički i ekonomski savez. Zemlje članice su saveznici. Manje i slabije zemlje usklađuju svoju politiku sa većim i jačim tj. stavljaju se pod njihovu kapu, a zauzvrat ih veće štite i pomažu.
Zemlje nečlanice, poput Srbije, mogu da neguju dobre odnose sa jakim zemljama članicama ali ti odnosi nikad ne mogu da budu toliko dobri kao savezništva.
Takođe, zemlje nečlanice dugoročno ne mogu da izdrže ekonomsku trku sa zemljama članicama, čak ni sa onim najslabije razvijenim. Ekonomsko zaostajanje dovodi do odliva stanovništva, koji opet vodi daljem ekonomskom zaostajanju i tako u krug. Odnosno, pokušavati da budeš samostalan u vreme kad se svi oko tebe udružuju nikako ne može da bude dobro za tebe na dugi rok.
Japanci neka kažu šta hoće to je njihov problem. Napali su USA i drugom svetskom ratu, bombardovali ih ubijali im vojnike i civile,Šta bi tek trebalo da kažu japanci posle Nagasakija, a još uvek američke vojske tamo. Kakva svest to je razmaženo, prilagodi se da preživiš. Mi živimo titoističkom bunilu neutralnosti, razmaženi smo. Ta svest o nekoj grandioznosti, da mi imamo neku slobodu da odlučujemo, je upitna.