sta mislite o bilderima

Иди бре, уз таквог партнера би требало живети у страху да те загрљајем не здроби.
Умерено дефинисани мишићи су довољни.
И лепо изгледају.

nisam citao sta ste pisali ali evo i ja da se javim...
imam 13god i vezbam zvaki drugi dan ali ne preterano,samo u malim kolicinama cisto radi oblikovanja tela...
oni profi bilderi,skroz napumpani su skroz ruzni,zastrasujuci...katastrofa
mada sam ja pre oko 3-4 meseca bas hteo da se napumpam ali sad kad sam video neke slike profi bildera,strah me da ne postanem takav,mada onaj ko napravi misice a posle skroz prestane da vezba postaje mnogo ruzniji nego bilderi.svaki misic mu visi,skroz ruzno,i zato ja samo malo misica,ne preterano...

Ovoliku gomilu gluposti sam cuo samo u nasoj skupstini. Jasno mi je da picopevci od 50-60 kila mrze bildere,ali kada to napise neka dama.....mora da joj nesto fali.Bavim se bodybuildingom vec 40 godina /trener sa medjunarodnom licencom/ i tvrdim da su vecina OK. Naravno, svuda ima kretena.

Taj bilde na tvom avataru je onaj kakve omladina ne voli.

A onaj u Profimare-ovom profilu je otprilike taman onakav kakve zene vole...mada, ja bih hteo da budem malo veci nego onaj...

Иди бре, уз таквог партнера би требало живети у страху да те загрљајем не здроби.
Умерено дефинисани мишићи су довољни.
И лепо изгледају.

Ali, meni bi baš bilo lepo da me neko "masovit" zagrli, visok, krupan.
Al', opet, ne mora da bude namazan uljem i u slip gaćicama. ;D

Ovoliku gomilu gluposti sam cuo samo u nasoj skupstini. Jasno mi je da picopevci od 50-60 kila mrze bildere,ali kada to napise neka dama.....mora da joj nesto fali.Bavim se bodybuildingom vec 40 godina /trener sa medjunarodnom licencom/ i tvrdim da su vecina OK. Naravno, svuda ima kretena.

Je l' mi fali nesto sto ne volim takve nakaze? Ne fali mi.
Ovo na tvom avataru je najveca gadost ikada, pre bih bila s nekim masnim nego s ovim, osecam da bih se izgubila negde medju svim tim misicima.. Grozno.
I ti od 50, 60 kila su sasvim odgovarajuci.

msm,prvi put sam masturbirala na svarcenegera,msm da to samo po sebi puno govori.

47961d1251649395-why-do-women-who-think-they-attention-whore-demotivational-poster-1201807295.jpg

:p:mrgreen:

http://3.***************/_mtHGPyYTURo/STzhZMLUxhI/AAAAAAAAA9M/gue_Q9PRHec/s400/AttentionWhore.jpg
celebrity-pictures-hilton-attention-whore.jpg

Back