sta mislite o bilderima

kao sto je vecina sportova otisla u k zbog para,tako je bodibilding skreno sa koloseka zbog jebenih takmicenja.Odlicno gradjen muskarac na takmicenju nema sta da trazi pored bizona od 140 kila.......nekad su bilderi bili predmet fascinacije kako zena tako i muskaraca,sad je sve otislo u k.i ja se grozim idiota i volova napucanih inekcijama,ali mi nemojte privati o tome da muskarac gradjen poput Dzeralda Batlera,leonide iz filma 300 nije super gradjen i da se satro grozite toga.

47961d1251649395-why-do-women-who-think-they-attention-whore-demotivational-poster-1201807295.jpg

:p:mrgreen:

http://3.***************/_mtHGPyYTURo/STzhZMLUxhI/AAAAAAAAA9M/gue_Q9PRHec/s400/AttentionWhore.jpg
celebrity-pictures-hilton-attention-whore.jpg
unusual_sarcasm_notice.jpg

Sarcasm-sarcasm-6146979-720-288.jpg

2715738251_ae115095f9.jpg

i dobro sam raspolozena.

Nejasno se setjam josh od mog prvog boravka na ovom forumu, pre dugih 6 godina, leta gospodnjeg 2004. da je prichao neshto o nekom bodybuildingu, ali zaista nisam siguran. Moratjesh njega lichno da pitash, ako te bash interesuje. (:
Da da ja sam u profilu, dobro se secas... davno bese ;)... Ovo je slika od pre 2 godine tako nesto... sad sam veci, malo... definicija ista... ali me mrzi da menjam bilo sta ovde na krsti jer ionako slabo dolazim ;) A malo se ovde salim na temi hehe... Pozzz

Mislim stvarno kakva tema.. ok.. nekom ne izgledaju lepo.. al one komentare u kojima pokusavaju da uvrede bodybuildere.. stvarno fail-uju.. takvi ljudi su uglavnom neki mrsavci koji su iskompleksirani.. devojke su uglavnom one koje nikad nisu bile u prilici da budu sa bodybuilderom jel izgledaju jadno.. a bb makar znaju sta je dobar izgled zenskog tela pa smatraju da ce ih odbiti.. pa opet jedan kompleks od odbijanja i zato hejtuju bb..ne kazem, ima i devojka koje ne vole muscle boys.. to je ok.. ali nije ok pljuvati bez razloga.. nikad nisam cuo da je nekog bb-a devojka odbila zato sto se bavi bodybuildingom..mnogi krenu u teretanu.. misle za godinu dana ce biti zivotinje.. vide ne ide.. prestanu.. i pljuju po bb.. tipa mogao sam i ja tako da izgledam samo da sam hteo.. al ustvari to je jedan od najtezih sportova(ako se izuzme powerlifting) ikada koji trazi najvise odricanja.. rizika .. veoma brutalan sport.. mnogi bb mi ne lice ni na sta ali ok.. i dalje respectujem njih trud i shvatam koliko je mucenja trebalo da bi se postiglo tako nesto..
evo neke osnove da kazem
Protein.. protein u prasku je nista vise nego preradjena surutka u prahu.. protein ima u mesu ribi jajima itd.. 95% proteina se unosi iz hrane i 5% iz praska (ako uopste pijemo to) .. taj prasak nije nista magicno samo kao jedna shnicla koja se brze ugradi u misic i prednost je sto se odma popije nakon treninga.. kad se sredi ishrana do kraja .. onda se ubacuje protein uz pomoc kojeg napredujemo za najvise 5-10% bolje.. tako da to nije nikakav magican prah kako se prica..
Steroidi.. da od steroida se nabacuje dosta mase(masa moze biti voda, salo, misic...).. al misica.. tesko.. jedino uz brutalne treninge i mnoogo mesa..
ljudi koji su na steroidima treniraju mnogo teze nego naturalci(protein, kreatin, amino kiseline sve se to naravno podrazumeva pod natural zato sto ga vec ima u hrani i nije nikakva hemija)..
ni1 dijeta ne utica na coveka isto.. bb moraju da experimentisu na sebi dok ne ukapiraju formulu koja ih dovodi do cilja.. ja npr imam preko 300sati provedeno citajuci sto o sintezi proteina, lucenju pankreasa, misicnim vlaknima itd.. i opet imam jos puno da ucim..
profesionali bb koji zaradjuju milione nije im toliko ni stalo da izgledaju lepo (cast izuzetcima) vec samo da budu sto veci i izdefinisaniji da bi bili najbolji)
ne verujem da bi se ijedna devojka bunila da joj ovako izgleda momak..
2514510000_d88b3e947e.jpg

ispisao sam ogroman text al je izasao bug i nije poslat text.. (tek sad vidim da je uspeo samo sam morao da cekam na odobravanje poruke)
verujem da bi svaka devojka mogla samo pozeleti da joj ovako izgleda momak

a ovi sto pljuju bb.. stvarno .. mogu zamisliti kako izgledaju i koliko su iskompleksirani.. ili devojke koje znaju da nemaju sanse da budu sa bb pa ih zato pljuju.. kao ne bi volele da su sa njima.. lol
evo da postavil sliku i poznatog crnogorskog bb
http://4.***************/_2SN7til3Z2U/SjMlxL2uuUI/AAAAAAAAAs8/Dt5QiD7ipc4/s320/binais+03.jpg
los li je ? Ujedno i jedan veliki kazanova.

Poslednja izmena:
ispisao sam ogroman text al je izasao bug i nije poslat text..
verujem da bi svaka devojka mogla samo pozeleti da joj ovako izgleda momak

a ovi sto pljuju bb.. stvarno .. mogu zamisliti kako izgledaju i koliko su iskompleksirani.. ili devojke koje znaju da nemaju sanse da budu sa bb pa ih zato pljuju.. kao ne bi volele da su sa njima.. lol
evo da postavil sliku i poznatog crnogorskog bb
http://4.***************/_2SN7til3Z2U/SjMlxL2uuUI/AAAAAAAAAs8/Dt5QiD7ipc4/s320/binais+03.jpg
los li je ? Ujedno i jedan veliki kazanova.

Ja bih vol'o da bidnem kao ovaj prvi...:cool:
Al' nemam ja volje da provodim ceo dan u teretani... :/

Back