sta mislite o bilderima

ovaj momak sto si ga postavio je extra, mislim da se nijedna ne bi bunila da ga poseduje :D
ali ovo
http://api.ning.com/files/gyMOMmY3U...-p6UdQ230IWu5UWh870*Dsl/JeffBodybuilding7.jpg
nikad

prva dva i ovaj treci su u principu isto naboldovani..ili je razlika mala..
fora je sto je ovaj treci uzeo nromalno hemiju koja izvlaci vodu iz koze pred takmicenje i namazan je bojom..
iliti u prevodu i ova dvojica kad bi se slikali na takmicenju izgledali bi ko ovaj treci...

Smoriše o mačo muškarcima.Šta fali mačo ženama?:per:
1043yfd.jpg

nista ? :D

pa jbga.. onaj je senior.. covek od 35 godina.,. ne moze se porediti sa covekom od 20-25 godina.. naravno da mladji bolje izgleda.. i gacu i farba su tu pa devojkama kvare izgled.. zamisli koliko bi lepse devojkama izgledao u trenireci npr.. evo jos malo o crnogorskom bb..
3799483341_d3d47f369d_m.jpg

http://4.***************/__xoggXWTQr0/STWjl-QBNCI/AAAAAAAAD9A/izkRM4WF6T4/s400/BinaisBegovic15.jpg
index.php

index.php

index.php

vin disel i definicija haha :D a nije mu ni masa nikakva uopste se ne vide separacije misica .. mozda dobro izgleda ovako .. al sto se tela tice nista posebno
p.s. vin disel je priznao da je koristio anabolike .. a pogledaj ga kakav je jadan :P

on ima 40 god :D

vin disel i definicija haha :D a nije mu ni masa nikakva uopste se ne vide separacije misica .. mozda dobro izgleda ovako .. al sto se tela tice nista posebno
p.s. vin disel je priznao da je koristio anabolike .. a pogledaj ga kakav je jadan :P

pa dobro po meni bi bio ruzan da ima preteranu definicuju ali lik je ogroman i smeker je... jeste jadan je a ribe balave za njim :think:

10p0vhg.jpg

317dzmb.jpg

2meclyh.jpg

ae1gqw.jpg

pa kao binais da ima bio bi dobar.. pogledaj ga.. kao baloni vode a ne misici.. ruke su dobre samo
a nije ni ogroman
ovaj je ogroman i po meni jedan (malo ih je) koji izgleda perfektno a u samom vrhu bodybuildinga(nekad bio pre 10 i vise godina)
ovo je vec teska kategorija(najteza) bb sta mislite o njemu
zanemarite ove cheshke pedere :D
edit : svaki put se zaprepastim kad vidim kako ovaj covek izgleda.. koliki je a struk ko zena.. neverovatno .. perfektno

Poslednja izmena:
iskren da budem mislim da ne znas sta je separacija :P
to je udubljenje izmedju misica.. ujedno znaci i dobru definisanost.. a vin disel kao da su mu misici od vode napravljeni..al pod majcom i duxom dobro izgleda nema sta :)
da je po tebi sexy jeste.. ali da ima bolje separacije bio bi jos vise :)

zaista znam sta je separacija...
ali mozda ona nije svakom cilj u zivotu..
eto vidis on je super i bez toga, a neki nisu ni za kupus bez nje.

pa kao binais da ima bio bi dobar.. pogledaj ga.. kao baloni vode a ne misici.. ruke su dobre samo

decko on je sa 18 god radio kao izbacivac u nocnom klubu tamo da se nije on preko noci nagruvao tako vec je jednostavno takav prirodan :) imam ja par ortaka ortaka koji imaju veci obim ruke nego moja butina a u zivotu nisu usli u teretanu niti su uzimali neku hemiju....majka priroda! :ok:

Marsa @ znam al' on nije video

Poslednja izmena:
a nije ni ogroman
ovaj je ogroman i po meni jedan (malo ih je) koji izgleda perfektno a u samom vrhu bodybuildinga(nekad bio pre 10 i vise godina)
ovo je vec teska kategorija(najteza) bb sta mislite o njemu
zanemarite ove cheshke pedere :D
edit : svaki put se zaprepastim kad vidim kako ovaj covek izgleda.. koliki je a struk ko zena.. neverovatno .. perfektno

po meni ljudi koji teze da budu kao ovaj lik sa klipa su bolesni i imaju neke probleme u zivotu pa onda hoce da se dokazu u teretani :roll: ae pitaj neku ribu da li je ovo lepo sto vide na klipu :dontunderstand:

@ghetto veruj mi nemaju komplekse i ne rade to da bi se kurcili ili tako nesto.. takvi nikad ne bi uspeli u ovom sportu u kojem je razmisljanje veoma vazno.. bb je i psiha vazna..
pa sta .. izbacivas iz kluba? Ne kapiram u cemu je poenta.. moj drug to radi ima 63 kilograma?
Prirodno ne mozes da imas ogromne misice.. jednostavno to ne i de tako.. vec mora da se trenira.. mozes da imas salo na rukama pa da imas krupne.. znam ja mnoge savrsene devojke kojima se svidja.. predpostavio sam da joj se nece svideti teska kategorija bb al cisto da pokazem
a pogledaj sebe "Lokacija :BG matori" .."GhettoBeograd ovo je vreme teskih droga i lakih drolja..." mogu da zamislim kakav si klosar .. ajde bezi bre odavde
ajde mani se ove teme i idi kupi neku kajlu

Poslednja izmena:
ae umes ti to bolje (: ae zracis me sabane pali,nauci da se ponasas i da normalno komuniciras sa ljudima bez vredjanja koji imaju drugacije misljenje o necemu pa onda dodji o5 na forum.Odoh da promenim nick u Rokfeler jer si ti na osonovu mog nicka zakljucio da sam klosar :huh: muda ti u teretani nece porasti samo misici ;) i ja idem u teretanu ali mi to nije prioritet no1 u zivotu kao tebi....prvo ide bleja,riba,izlasci i cimanje da zaradim za sebe kesh pa tek onda dolazi teretana...

kada izadjes sa ribom hvali se koliko si serija sklekova uradio u teretani :mrgreen:

deo tvog posta...
jpreko 300sati provedeno citajuci sto o sintezi proteina, lucenju pankreasa, misicnim vlaknima itd.. i opet imam jos puno da ucim..

bravo za tebe uspeo si u zivotu kada se budes nabildovao kao lik iz klipa sto si okacio.

Poslednja izmena:
Mislim stvarno kakva tema.. ok.. nekom ne izgledaju lepo.. al one komentare u kojima pokusavaju da uvrede bodybuildere.. stvarno fail-uju.. takvi ljudi su uglavnom neki mrsavci koji su iskompleksirani.. devojke su uglavnom one koje nikad nisu bile u prilici da budu sa bodybuilderom jel izgledaju jadno.. a bb makar znaju sta je dobar izgled zenskog tela pa smatraju da ce ih odbiti.. pa opet jedan kompleks od odbijanja i zato hejtuju bb..ne kazem, ima i devojka koje ne vole muscle boys.. to je ok.. ali nije ok pljuvati bez razloga.. nikad nisam cuo da je nekog bb-a devojka odbila zato sto se bavi bodybuildingom..mnogi krenu u teretanu.. misle za godinu dana ce biti zivotinje.. vide ne ide.. prestanu.. i pljuju po bb.. tipa mogao sam i ja tako da izgledam samo da sam hteo.. al ustvari to je jedan od najtezih sportova(ako se izuzme powerlifting) ikada koji trazi najvise odricanja.. rizika .. veoma brutalan sport.. mnogi bb mi ne lice ni na sta ali ok.. i dalje respectujem njih trud i shvatam koliko je mucenja trebalo da bi se postiglo tako nesto..
evo neke osnove da kazem

A ja bash mislim da si ti neki iskompleksirani, nekada zhgoljavi patjenik, koji je poshao u teretanu, porasli mu malo mishitji, i misli da je u'vatio Boga za muda. Prvo, ne zhele svi da izgledaju tako. Drugo, nisu svi koji ne zhele da izgledaju tako (a samim tim, oni koji imaju drugachije mishljenje od tebe), budale koje ne znaju shta je dobro u zhivotu. Ako vetj ne umesh argumentovano da iznesesh svoje i poshtujesh tudje mishljenje, nemash shta da trazhish ovde. Niko netje da slusha nekog ko propoveda neshto, a nema 2 grama mozga u glavi.

EDIT: I nije poenta zhivota biti nabildovani bezmozgash. Osvesti se malo. Samo fukse i sponzorushe se pale na takve, normalne devojke vole inteligentne, romantichne ljubavnike, a ne gromade namazane uljem sa manjim iq-om od obima njihovih ruku.

Poslednja izmena:
EDIT: I nije poenta zhivota biti nabildovani bezmozgash. Osvesti se malo. Samo fukse i sponzorushe se pale na takve, normalne devojke vole inteligentne, romantichne ljubavnike, a ne gromade namazane uljem sa manjim iq-om od obima njihovih ruku.

a vidim ti si dokazao da BB imaju nizak IQ? kad god hoces mozemo da uporedimo IQ momche.. ni1 bb nije glup i ne moze biti.. jednostavno ne ide to tako.. ne moze neko poznavati svoje telo da zna sta mu treba u svakoj sekundi i biti glup.. evo kad god hoces mozemo da se nadjemo i uporedimo IQ.. ja imam extra visok IQ al necu da pricam nista bez dokaza..
Drugo ja ne vredjam nikoga prvi.. ti si rekao da su BB kompleksasi.. ja kazem da nisu .. ja sam trenirao kosarku u partizanu i jednostavno teretana i kosarka nije islo.. napustio sam kosarku..

"muda ti u teretani nece porasti samo misici"

nisam ni rekao da hoce.. nema potrebe

"prvo ide bleja,riba,izlasci i cimanje da zaradim za sebe kesh pa tek onda dolazi teretana..."

ko kaze da mi je na prvom mestu teretana.. to je nesto sto volim da radim i radim zato sto volim.. a nisam zanemario izlaske itd .. samo ne klosarim kao ti i ne pijem/ne pusim

"Drugo, nisu svi koji ne zhele da izgledaju tako (a samim tim, oni koji imaju drugachije
mishljenje od tebe), budale koje ne znaju shta je dobro u zhivotu"

to nikad nisam ni rekao al jesu kompleksasi oni koji ih pljuju bez razloga kao npr ti

"kada izadjes sa ribom hvali se koliko si serija sklekova uradio u teretani "

to je nesto sto bi ti voleo da radis da si na mom mestu.. ali ja nisam takav ne radim to.. ne sumjam da bi ti to radio po ceo dan

"bravo za tebe uspeo si u zivotu kada se budes nabildovao kao lik iz klipa sto si okacio."

za sad ne planiram nista tako.. vec kao Binais Begovic i lik pre njega.. ali voleo bi.. naravno da bi.. lik izgleda makar po meni odlicno, vozi ferrari enzo ... i reci da nije uspeh raditi nesto sto volis + zaradjivati od toga?

Back