ex-muskakrk
Domaćin
- Poruka
- 4.715
Muškarci ulaze u pubertet kasnije od žena, pa tom logikom i izlaze kasnije!
Samo koliko kasnije? Da li sa 20, 30, 40 ili nikad?
Ili kod njih iza prvog puberteta, dolazi drugi!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili kod njih iza prvog puberteta, dolazi drugi!![]()
Neki baš nikad ustvari većina
Tuzno (ili nije, ne znam), ali svakako istinito.
p.s.: valja zadrzati nesto decacko u sebi, ali nikad ne odrasti bas i ne valja.
Ja mislim da je neko tebe gadno zaebao i povredio, pa sad mrziš ceo muški rod.
Potrudi se da prevaziđeš to i nastaviš sa životom jer od pljuvanja po celom muškom rodu nema vajde.![]()
Potrudi se da prevaziđeš to i nastaviš sa životom jer od pljuvanja po celom muškom rodu nema vajde.![]()
Uopće ne mrzim muškarce, dapače, ali neke stvari kod većine su takve, pa ili ih možeš prihvatiti ili ne!
Mogu ja otvoriti temu i zašto žene kad se udaju, shvate brak zdravo za gotovo, opuste se kao da su postigle najvažniji cilj u životu i više se ne moraju truditi oko njih!![]()
Veciti pubertetlija zarobljen u telu odraslog muskarca. A i zasto bi odrastao, jel to nesto lepo?
Mushkarac izadje iz puberteta kad nauchi da sheni.To podrazumeva mnogo drugih stvari:da bude glup kad mu zena pravi sr.anja,da ne trepce kad baci gomilu para na gluposti,da ne gleda zenske sise i du.peta na ulici,da bude dobro dresirana ofca i pametan kad ga upoznaje sa drugaricama,da ume da popravi i napravi sve u kuchi,podrazumeva se da ne sme da sumnja u zenu i da je proverava..znachi zreo je kad postane budala na kvadrat.
Iz svega ovog proizilazi da je ovo jedno licemerno pitanje i implicira da zena koja ga postavlja nema veze sa zreloshcu.
6 месеци после смрти.
Tuzno (ili nije, ne znam), ali svakako istinito.
p.s.: valja zadrzati nesto decacko u sebi, ali nikad ne odrasti bas i ne valja.
Nein!
Naučno je dokazano da kod muškaraca pubertet prestaje 11 sati i 47 i po minuta pre ulaska u krizu srednjih godina.
Žene koje upoznaju u tom prelaznom periodu beskrajno se zaljube i u tom stanju ostaju zauvek, iako se često i same pitaju koji im je q. bio. U medicini je taj sindrom nazvan "sindrom vilinog konjica". Nema leka.
Kriza srednjih godina prestaje 6 meseci posle smrti, ali je i ta teza osporena od strane nekolicine rumunskih naučnika, koji tvrde da traje onoliko koliko se telo opire procesu raspadanja.