STA MISLIMO O SEBI !?!?!?!?!?!?!?!?

Vecina nije za odcijepljenje velis a?
Boga mi si se tu zeznuo zestoko preko 60% Crnogoraca je za nezavisnost... i ne zaboravi da je u planu i kroz CG da prodje auto put koji ce da poveze sjeverni dio republike sa primorjem a i onaj koji ce da dolazi iz prvaca Hrvatske.
A sto se tice ugostiteljstva na nasem primorju npr proslog ljeta u Sutomoru konobar sem sto me jos nije unio u onaj kafic.
jeßiga ima ih svakakvih.[/quote]

:D E ko napravi kroz Crnu Goru auto put,odmah bi mu dala orden za hrabrost... :D :D :D
PS Da te nije iznosio iz kafica? :wink:

Znas sta Liberal....sto se mene tice,odma idite.Malo postajes naporan s to Vase otcepljenje.Pa idite brate,kad je to manjina i to OGROMNA manjina ucenjivala? Idite,srecan Vam put,zivecete od sverca cigareta.A to.......da se opet jadranskom magistralom spojite sa Hrvatskom(ali i sa ALBANIJOM,to zaboravljas da kazes,a) pa brate.....ne mislis valjda da ce stranci zaobici Porec,Makarsku,Dubrovnik i ostale Dalmatinske gradove da bi pili slanu vodu recimo u Kotor.Nemoj bre to.Moli Boga da Vam i dalje dolazimo.Ustvari ja i tako dolazim samo na Festivale u Budvi i HN.Moram,ebi ga..........

wade:
Ne podmeci nam jugoslovenstvo. Licno ne podnosim pojam Jugoslavije (osim Jugoslovenske vojske u Otadzbini i Jugoslovenskog dramskog pozorista) i nikada necu da dozvolim da me neko smatra Jugoslovenom.
:shock: jugoslavenski=juzno slavenski=onaj koji pripada grupi juznih slavena. Logicki zakljucak: svi ste vi jugoslaveni iliti jugoslaveni svidjalo vam se to ili ne :D

argonaut:
wade:
Ne podmeci nam jugoslovenstvo. Licno ne podnosim pojam Jugoslavije (osim Jugoslovenske vojske u Otadzbini i Jugoslovenskog dramskog pozorista) i nikada necu da dozvolim da me neko smatra Jugoslovenom.
:shock: jugoslavenski=juzno slavenski=onaj koji pripada grupi juznih slavena. Logicki zakljucak: svi ste vi jugoslaveni iliti jugoslaveni svidjalo vam se to ili ne :D

Jugoslovenstvo se ne moze a priori poistovecivati sa pripadnoscu juznoslovenskoj grupi naroda. I Bugari se ubrajaju u Juzne Slovene, ali nisu Jugosloveni. Jugoslovenstvo je nista drugo do naivna ideja koja se za Srbe pokazala pogubnom, dok su ostali narodi preko nje ostvarili svoje interese. Zato kao Srbin ne dozvoljavam da me neko smatra Jugoslovenom.

LEXA, ne brini mnogo za Vojvodinu. Gluposti koje se desavaju sada u Vojvodini su NEMERLJIVE ! Od zastave,grba,himne (u pokusaju) do reakcije po objektima nacionalnih manjina. Zakon akcije-reakcije.
Naravno, nista to nije slucajno, naprotiv! Gospoda koja su pokrenula "pitanje" Vojvodine rade vrlo sracunato ka izazivanju ekscesa koji bi trebalo da doprinesu internacionalizaciji "problema", sto im je bio i jos uvek JE plan.

Niko ovde nije ugrozen! Ko jeste, neka kaze to iskreno i argumentovano. Ja ne vidim da su necija prava uskracena, cak naprotiv.

Na kraju, "...O SEBI" mislim da smo narod ni bolji ni gori od drugih, bar u nasem okruzenju.Ali, da umemo biti tolerantni prema drugima, Vojvodina ( pa i Srbija uopste)je najbolji dokaz.

Back