E ovako,
Citam danas izjavu Mila Djukanovica.Oce covek otcepljenje i gotovo.Ok,oce.Nek ide.Ja sam kucu u Herceg Novom prodao.I onako odem samo 10-ak dana u godini tamo.Ok....nek idu.ALI! Ali....sta cemo sa 600.000 Crnogoraca samo u Beogradu? I to mahom na polozaje.Drze ljudi polozaje.To se povezalo...piuuuuuuuu........
Ode li Crna Gora,ode i Kosovo.Jel to cilj? Ima li tu nekih veza.Jeli i tu uso novac? Ogromni novac? Po principu:STA ME BRIGA,VAZNO DA JE MENI LEPO,A POSLE MENE NEK I POTOP BUDE. Jel' po tom principu.Ok.Po tom.I,sta cemo sa 600.000 Crnogoraca(pa tolko Crnogoraca nema u Crnoj Gori!).Ja licno nista.Meni ne smetaju,taman posla.Braca mi nikad nisu smetala,ali........ima kome ce zasmetati.I gde to sve vodi? Je li Vam poznat scenario vec? Ili nije?
Drugo,kad se napravi autoput,takozvani KORIDOR 10,pa ko ce vise u Crnu goru na more kad do grcke em brze em udobnije,em GOSTOLJUBLJIVIJE! Pa ja narucim pice,i to me kao satro znaju u HN,pa cekam,malte ne PISMENU MOLBU treba da posaljem konobaru.Ne4mojte bre to,mani te se toga.Na svu srecu vecina Crnogoraca ne razmislja o otcepljenju.Mada,u politici i manjina zna da odluci.Ja Vas ipak podsecam da je ovo Forum ISTORIJA,a ne politika.O tome sta ce biti i kako ce biti,nek kaze SUTRA! Aj se mi bavimo s onim sto je bilo,dakle ISTORIJOM!
PoZ