bojana_rock_queen
Poznat
- Poruka
- 7.297
Bas me zanima sta mislite o meni...(((:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
односно девојака,
,јер би рекле да апсолутно ниси нормалан.
слуша турбо фолк (у шта сам убеђен)
ovde si od skoro, a i imas vrlo malo poruka, tako da te niko ne poznaje, ali po onome po sto sam do sada videla cini mi se da si vrlo druzeljubiva i da zelis da se ukolopis u ''drustvo'' sa foruma. sto je dobro. (mada to je neki moj utisak)Bas me zanima sta mislite o meni...(((:

Ако смо се договорили да ова тема буде озбиљна онда 'ајде да се тако понашамо.
Хвала.
Е стварно људи. Дакле, укидамо задавање имена. Свако ко жели да напише о некоме нешто нека то напише без било каквог повода. И нека се мало потруди, а не само ''Шикс је супер''. Нека вам мој пост о Стефану буде референца. Наравно, не мора бити онолико дугачко и опширно, али бар да има неки смисао и садржајностОдговарање на текст о некоме се може извршити у Пубу или на ~За нас. Само онај о коме се пише има право на један пост одговора без обзира да ли ће се само захвалити или ће прокоментарисати још нешто, али даља дискусија се мора пребацити на друго место или ћу брисати
![]()
Бришем све што нема везе са темом, онај коме обришем три поста добија бан на два дана. То је таман за сваки пост по један казнени поен, али да не бих дрндао 3 пута по један поен звизнућу му бан на трећи спам-пост и то се своди на исто. Ето... пишите ондак![]()
I neka su mi izbrisani postovi bez najave... 
Није ми јасно да неко не прочита макар први пост, ако већ не чита целу тему... Moze neko misljenje o meni?
...I hvala Wild
Ne znam te dovoljno,ali delujes mi kao prizemna osoba,sto je dobro,jerbo ja te osobine nemam pa je dobro da se okruzujem takvima
a tek mene koliko bi izvredjali.Ni meneMada je to za mene dobro...znam da bi me vecina izvredjala
![]()
![]()
![]()

Sto se postova tice,da krenem prvo od onih koje ne volem da citam,a to su postovi elle koji skoro uvek u sebi sadrze izvesnu dozu ironije...Dalje necu da se upustam u objasnjenje kako zasto...Dalje tu su jos i postovi sofffy,i onog coveculjka cije ime pocinje sa N...
Ostali ste gotovo svi ok,samo neki manje neki vise lupetaju gluposti...Inace u ovu drugu grupu gde su osobe koje gotivim i po postovima,ponasanju i ostalo mozda bih svrstao jecawaste,rockerkaudusi, i mozda jos par njih,ali trenutno mi ne padaju na pamet...To bi bilo to od mene...
Nista licno!!Bilo bi mi neugodno...
Sto se postova tice,da krenem prvo od onih koje ne volem da citam,a to su postovi elle koji skoro uvek u sebi sadrze izvesnu dozu ironije...Dalje necu da se upustam u objasnjenje kako zasto...Dalje tu su jos i postovi sofffy,i onog coveculjka cije ime pocinje sa N...
Ostali ste gotovo svi ok,samo neki manje neki vise lupetaju gluposti...Inace u ovu drugu grupu gde su osobe koje gotivim i po postovima,ponasanju i ostalo mozda bih svrstao jecawaste,rockerkaudusi, i mozda jos par njih,ali trenutno mi ne padaju na pamet...To bi bilo to od mene...