Šta mislimo jedni o drugima?

односно девојака,

...naravno,to je ipak "ženski mozak",ali zato je tu IBM da pripomogne,da razluče - šta je dobro,a šta loše.

,јер би рекле да апсолутно ниси нормалан.

Pa naravno da uopšte ne govorim o tome.Ranije rekoh,ja svoju argumentaciju koristim samo u žučnim kafanskim raspravama i to ne pred osobama ženskom pola.

слуша турбо фолк (у шта сам убеђен)

Naravno da slušam,to se i ne dovodi u pitanje.
Još kad bi me sa tim mogao nekako denuncirati,pa gde bi ti kraj bio...?

Bas me zanima sta mislite o meni...(((:
ovde si od skoro, a i imas vrlo malo poruka, tako da te niko ne poznaje, ali po onome po sto sam do sada videla cini mi se da si vrlo druzeljubiva i da zelis da se ukolopis u ''drustvo'' sa foruma. sto je dobro. (mada to je neki moj utisak)

inace, ljudi sta mislite o meni?!:mrgreen:
ps.bas bi volela da cujem misljenje onih koji su mi prijatelji.

Funny, 'leba ti iščitaj temu.

Е стварно људи. Дакле, укидамо задавање имена. Свако ко жели да напише о некоме нешто нека то напише без било каквог повода. И нека се мало потруди, а не само ''Шикс је супер''. Нека вам мој пост о Стефану буде референца. Наравно, не мора бити онолико дугачко и опширно, али бар да има неки смисао и садржајност ;) Одговарање на текст о некоме се може извршити у Пубу или на ~За нас. Само онај о коме се пише има право на један пост одговора без обзира да ли ће се само захвалити или ће прокоментарисати још нешто, али даља дискусија се мора пребацити на друго место или ћу брисати ;)

Бришем све што нема везе са темом, онај коме обришем три поста добија бан на два дана. То је таман за сваки пост по један казнени поен, али да не бих дрндао 3 пута по један поен звизнућу му бан на трећи спам-пост и то се своди на исто. Ето... пишите ондак :)

Оно што је најгоре, први пост сам едитовао када смо се договорили како ће тема да изгледа :neutral: Није ми јасно да неко не прочита макар први пост, ако већ не чита целу тему... :roll:

Upoznacemo se:cool:...I hvala Wild :bye: Ne znam te dovoljno,ali delujes mi kao prizemna osoba,sto je dobro,jerbo ja te osobine nemam pa je dobro da se okruzujem takvima

Inace,desi mi se najgora nocna mora forumasa,u mom slucaju samo funny: ja napisem jednu temu na teen problemu na to naleti jedna iz razreda,pa tako pola iscitalo...Bem ti virtuelni svet :hahaha:

Poslednja izmena:
Pa evo i ja da se izjasnim...Manje-vise svi sa ovog pdfa ste ok.Nesto ne gotivim mnogo postove ''stare garde'',a ni nekih novajlija koji samo dodju jedanput,dvaput prospu se nesto i nikad vise ne dodju na ovaj pdf ili forum.Gotivim one koji imaju zatucane stavove kao ja,a inace znaju oni koji su to.A sto se upoznavanja tice,da zive u gradu gde npr. odem da kupim patike,jaknu,jedno-drugo,pa i da se nadjemo ono odemo na picance,kafu,sto da ne,ali ovako ne.Nadam se da sam dovoljno reko...

Ni mene:) Mada je to za mene dobro...znam da bi me vecina izvredjala:lol: :lol: :lol:
a tek mene koliko bi izvredjali.:mrgreen:

nego, da kazem ja nesto o korisniku alex777.
divan decko, skroz zanimljiv. pametan, zavidim zato sto se ne obazire na silne uvrede, jer ja to jednostavno ne umem.zajednicko nam je to sto oboje volimo astrologiju.jedan od mojih naj frendova sa krste.

moze nesto i o ryd.
takodje jedna od naj frendova sa krste. dobra drugarica, pametna, meni skroz gotivna.

Ne mogu da kažem da ne podnosim nekog forumaša ili forumašicu.
Prema nekima gajim simpatije, prema drugima sam indiferentna i gotovo.

Dakle, alex777 je dobar dečko. :D
Vodili smo par puta fine razgovore, kvalitetne da kažem, sasvim se lepo razumemo.
Dečko sa kojim možeš pričati apsolutno o svemu.
Nije konzervativan, nije ograničen.
Uvek se nađemo na nekim glupavim temama koje se po pravilu zaključaju. :lol:

To što je gej, meni uopšte ne smeta, šta više, ne tiče me se.
Niti treba bilo koga drugog da se tiče.
Ako njemu ne smeta, ne vidim zašto bi meni ili nekom drugom smetalo. :neutral:

Mima - definitivno jedna od retkih osoba na ovom forumu koja nije prazna.
Mislim da je zanimljiva, u sustini dobra osoba, radoznala i slazem se s vecinom njenih stavova, slicno razmisljamo... svidja mi se nacin na koji pristupa temama na forumu, dize konverzaciju na visi, zanimljiviji nivo... srecemo se na lol temama koje se uvek zakljucaju, hehe :)

Immph - Moj najbolji prijatelj, divna osoba. Skroz originalan, otkacen, veoma talentovan pevac. Ne postoji stvar u vezi njega koju ne volim... za mene je on kao deo mog tela, mog uma, volim ga mnogo... on je za mene vise od prijatelja... kao moja vis vitalis...

Vodjena snom - Osoba s kojom imam mnogo toga zajednicko. Nesrecnim okolnostima uvek zavrsimo zajedno u slicnom problemu, tako da se bodrimo zajedno i podrzavamo se. Ona je zaista uvek tu za mene, ponekad me ne razume zato sto ne moze da sagleda neke stvari iz mog ugla... mislim da je veoma slatka i lepa devojka iako ona tvrdi suprotno...

Ima jos zanimljivih osoba, o kojima cu napisati par reci kasnije...

Sto se postova tice,da krenem prvo od onih koje ne volem da citam,a to su postovi elle koji skoro uvek u sebi sadrze izvesnu dozu ironije...Dalje necu da se upustam u objasnjenje kako zasto...Dalje tu su jos i postovi sofffy,i onog coveculjka cije ime pocinje sa N...
Ostali ste gotovo svi ok,samo neki manje neki vise lupetaju gluposti...Inace u ovu drugu grupu gde su osobe koje gotivim i po postovima,ponasanju i ostalo mozda bih svrstao jecawaste,rockerkaudusi, i mozda jos par njih,ali trenutno mi ne padaju na pamet...To bi bilo to od mene...

Sto se postova tice,da krenem prvo od onih koje ne volem da citam,a to su postovi elle koji skoro uvek u sebi sadrze izvesnu dozu ironije...Dalje necu da se upustam u objasnjenje kako zasto...Dalje tu su jos i postovi sofffy,i onog coveculjka cije ime pocinje sa N...
Ostali ste gotovo svi ok,samo neki manje neki vise lupetaju gluposti...Inace u ovu drugu grupu gde su osobe koje gotivim i po postovima,ponasanju i ostalo mozda bih svrstao jecawaste,rockerkaudusi, i mozda jos par njih,ali trenutno mi ne padaju na pamet...To bi bilo to od mene...

"Skidam kapu"!! Kao da sam ja ovo kucao,slazem se!! Alex 777 jednom smo se pokacili na humoru inace mi ne smeta njegovo seksualno opredeljenje,njegova stvar,ja gledam svoja posla ali ne bi voleo da se upoznam na nekom forumsaskom skupu sa njim...:lol: Nista licno!!Bilo bi mi neugodno...:)

svaka cast, do sad najbolje receno....:super:

'Faja man :D

@One osobe koje me nerviraju obicno zanemraim da citam i ne zanima sta pisu. .
a ima puno gotivnih osoba kao GnR gIrl, Saru, če gevaru. . ima jos ali' ne mogu da se setim. . .i volela bih da se upoznam sa nekima od njih, s'o da ne :D

Обрисао сам око 100 постова који нису имали везе с мозгом. Молим вас да се придржавате договора који је убачен у први пост. Немојте наручивати мишљење о себи јер је то супротно теми... рекли смо да се овде пише како коме дође инспирација тако да писање о некоме на силу тј на молбу је бзвз и ретко ће бити интересантно ;)

Poslednja izmena od moderatora:

Back