Šta mislimo jedni o drugima?

Nije da se trudim nametnut' vam mišljenje...Ali kako nekom može biti interesantna osoba(tj.Laševska)koja za**reca o novosadskom provodu(koji valjda svi znamo da je kvalitetan)i"mrzi novce,rad i zarađivanje"(ovo mi odzvanja u glavi,gazim neradnike koji se nađu da mi s*ru)?:dash:

necu ja nishta da razvezujem
ja sam to primetio pre dosta vremena al sam cutao jer sam mislio da tripujem
al kad su overkill i josh neki chlanovi to rekli naglas
slozhio sam se
znachi postoje neke ochigledne stvari
koje ste "usvojili"
dal svesno dal nesvesno

Mislis kad sam ja to rekao naglas...samo sto ste svi tad rekli da lupam.:cool:

Ali ja sam rekao sta mislim o tom kopiranju... Jb.g, svi ti sto kopiraju, uglavnom pisu na teen i citaju npr. Mimine postove pa je normalno da malo i kopiraju nesto sto im se svidja.
Mada mene je to iritiralo pa sam morao da kazem da kopiraju...:)

Carol,

Si ostavila utisak na mene da kopiras Mimu. Dobro ne bas potpuno, ali ima tu nekih detalja koje si preuzela. Necemo se sad prepirat oko toga. :)

Ok, moram da se složim.
Nemam ništa protiv Carol, jako super ima razmišljanje, i Mima je ok, apsolutno, ali znam Carol ranije kad je došla... prijatna i druželjubiva somehow. A sad. Hardcore-tr00-killin'-cold-ironic bitch :D Bez uvrede. I znam da su joj ljudi govorili kako ima dosta zrelo razmišljanje, i slagala se s Mimom oko mnogih stvari, pa je zato postala malo... kao gorenavedeno.

Posto uglavnom provodim vreme citajuci tudje postove,a retko kad dobijem zelju da odgovorim, nisam tako cesto upadala u diskusije, niti s nekim odavde imam bilo kakav kontakt...
Po procitanom i stecenom utisku na osnovu toga, najsimpaticniji su mi Sbil, Over, Funny, Wild child, Electra ( mada nje nesto nema ), Reckless u poslednje vreme i.....bice jos ali treba mi malo vremena da se setim.
Respect za Mimu, ne slazem se uvek s njenim razmisljanjima, ali me neki postovi oduseve. ( sklop recenica, termini, neretko ironija... )

Hvala :)

A sto se tice Mime, posto vidim da ste citave dvije stranice ispisali o njoj, pa sto znam, nekad mi je interesantna, a nekad ne.

Ok, moram da se složim.
Nemam ništa protiv Carol, jako super ima razmišljanje, i Mima je ok, apsolutno, ali znam Carol ranije kad je došla... prijatna i druželjubiva somehow. A sad. Hardcore-tr00-killin'-cold-ironic bitch :D Bez uvrede. I znam da su joj ljudi govorili kako ima dosta zrelo razmišljanje, i slagala se s Mimom oko mnogih stvari, pa je zato postala malo... kao gorenavedeno.

:hahaha::hahaha::hahaha: Ide bona(reputacija), jer si me nasmijala :lol:

A mislim da Carol nije takva.

carol i wind o change - de ne kopirajte odredjene chlanove leba vam, patetichno je :lol:

Wtf? Opet Matke, opet.

ToJ sam ja, pa tebi to bilo patetično ili ne, zabole me ćošak iskreno. S'k ću ja tu da se ubijam objašnjavajući tebi da ne kopiram nekog (?) k'o da nemam pametnija posla. I šmr sad. :P

VI sirotani bas nemate drugih tema do Mime Lasevske :/

Baš. Kao ni Jovane. :roll:

Hardcore-tr00-killin'-cold-ironic bitch

Noup, ne poznaješ je dovoljno. :P

Ok, moram da se složim.

Hm,pa ja je ni ne znam :D

Ali,cini mi se takva,ne znam,kao da je pomalo ogorcena O.o

Mada,i ja lupam.Kazem,ne poznajem je,samo mi tako deluje... Mada,citala sam par njenih postova,tako da nemam prava da to govorim.

Ne cini mi se da Wind of Change kopira ikog. :neutral:

Uh,da,da dodam,.Sibil mi je ponovo gotivna. :)

Bas je simpaticna.Deluje mi kao bas prijatna osoba.

Hm,pa ja je ni ne znam :D

Ali,cini mi se takva,ne znam,kao da je pomalo ogorcena O.o

Mada,i ja lupam.Kazem,ne poznajem je,samo mi tako deluje... Mada,citala sam par njenih postova,tako da nemam prava da to govorim.

Ne cini mi se da Wind of Change kopira ikog. :neutral:

Uh,da,da dodam,.Sibil mi je ponovo gotivna. :)

Bas je simpaticna.Deluje mi kao bas prijatna osoba.

Ma svi se trudite da kopirate mene :cool:
Pa i to što neko deluje kako deluje ume da zavara...tako da dva put meri jednom seči...

Nije da se trudim nametnut' vam mišljenje...Ali kako nekom može biti interesantna osoba(tj.Laševska)koja za**reca o novosadskom provodu(koji valjda svi znamo da je kvalitetan)i"mrzi novce,rad i zarađivanje"(ovo mi odzvanja u glavi,gazim neradnike koji se nađu da mi s*ru)?:dash:

a je li, mil00rade, kakav je osećaj biti idiot?
stvarno ne znam... čini se da imaš dosta iskustva...
kako ti ne dosadi da lupaš bezumno iznova i iznova? :lol:
super si... :D

Verovatno u mislima živi u totalnom komunizmu gde važi pravilo daj' s oproštenjem društvu koliko možeš,a uzmi koliko ti je potrebno,a oko tebe teče med i mleko...

; ))

ti si mi skroz kul. :) sećam se da si pre bila nervoznija i više si se svađala, ali sad si baš... 8 ))
naletim na tvoje postove na svaštari i tako su nekako smireno-hladno-smoreno-pobunjenički.
čak se i pronađem u dosta ispisanog... ; )

e i over se smirio i on mi je isto kul. : ))

a je li, mil00rade, kakav je osećaj biti idiot?
stvarno ne znam... čini se da imaš dosta iskustva...
kako ti ne dosadi da lupaš bezumno iznova i iznova? :lol:
super si... :D

:rotf::super:
owned9wz.jpg

i over se smirio i on mi je isto kul. : ))
:rumenko::mrgreen: Ma ovde dodjem samo da vidim ima li sta u inboxu i da pogledam nesto zanimljivo ako ima, na pola tema i ne zavirujem! Smara ova Krsta!:)

Ok, moram da se složim.

to shibaj

nego
svako treba da tera neki svoj "fazon"
evo vidish keeper na primer, tera da se izdrkava na ljudima okolo i pokazuje kako je pametan
pa npr. zabavan se zajebava okolo stalno, shta god da je u pitanju
pa overkill ima probleme sa celim svetom i tera u skladu s tim
pa IBM tera taj neki zaebantski, s oproshtenjem, pravni fazon
itd.
a kad gleam vas dve
to su 2 loshe kopije
lashevskine
i malo onog "ko ne dolazi vishe"
a ja nisam opterecen lashevskom pa da je vidim svuda oko sebe
mislim lepo je to, ugledati se na pametnijeg od sebe, al leba vam, ne radite to ako ne raspolazhete potrebnim informacijama i IQom vecim od broja patika

Back