mmajuska
Početnik
- Poruka
- 4
ha, doshla mi je mama!!!shto sam kuvala, kuvala sam...
![]()
Blago tebi!

Ja jedva cekam da dodje vikend da sa decom odem kod mojih na maminu kuhinju!!!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ha, doshla mi je mama!!!shto sam kuvala, kuvala sam...
![]()

Ja jedva cekam da dodje vikend da sa decom odem kod mojih na maminu kuhinju!!!ja sam to nasla u nekom grckom kuvaru i uspelo mi je iz prvog,pa sam se drzala toga
Iako ja rknem tu i slatke pavlakice malko, tek da se ne zaslabi
ja stavljam na punjene patlidzaneDobro zvuci, ali kad malo boje razmislim, besamel stavljam samo u lazanju, pa mi malo prejako...Iako ja rknem tu i slatke pavlakice malko, tek da se ne zaslabi
![]()
Nisam kupovala testo za lazanje improvizujem sa makaronama! ako ti nije tesko reci mi kako ti pravis?
Mole se cenjeni forumaši da mi daju neki fini recept za Cheese Cake ...
Na tvom mestu bih lepo otišla u Rodić i kupila kutiju-dve Dr Oetker smese za Parfe koju bih umutila sa jogurtom umesto mleka. Za podlogu imaš raznih varijacija na temu. Imam negde po fiokama, po starim Lisama i Blic Ženama neke silne recepte ali nijedan nisam isprobala, malo sam skeptična prema nečemu što se vadi iz životinjskih kostiju da bi se stavilo u kolač (želatin).
..a taman sam htela da joj dam recept..koji sam pravila.
E sada si mi ga smucila..a taman sam htela da joj dam recept..koji sam pravila.
![]()

Na tvom mestu bih lepo otišla u Rodić i kupila kutiju-dve Dr Oetker smese za Parfe koju bih umutila sa jogurtom umesto mleka. Za podlogu imaš raznih varijacija na temu. Imam negde po fiokama, po starim Lisama i Blic Ženama neke silne recepte ali nijedan nisam isprobala, malo sam skeptična prema nečemu što se vadi iz životinjskih kostiju da bi se stavilo u kolač (želatin).
Jao imam ja strava recepet, za pitu sa mesom; inače ih nisam baš ljubitelj, ali ova je baš dobra... Samo kako sad da je nađem, znam da ima negde među ovih stotinjak strana :???:Ima li neko recept za pitu od mesa i da li moze ova pita od tankih kora, ostalo mi od baklave?
Jao imam ja strava recepet, za pitu sa mesom; inače ih nisam baš ljubitelj, ali ova je baš dobra... Samo kako sad da je nađem, znam da ima negde među ovih stotinjak strana :???:
Evo našla sam ga, radi ova pretraga A sta su ti reznjevi od cokolade?
) kad ne kupujem pravim na sledeci nacin
BESAMEL SOS
u serpi zagrejati solju ulja i dodati solju brasna mesajuci da izbegnes grudvice
zagrejes mleko(4 solje) i dodajes a da mesas ne prestajes,skines to s vatre pa dodas 3 prethodno umucena jaja,so,biber i 150gr parmezana
to je ogromna kolicina,za kad imam goste
a ti sve prepolovi ili cetvrtinu vidi sama