mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Jao juče sam se ubila od tih paniranih lignji...uz kropmir i blitvu...
Danas cu da smuljam nesto na brzaka...neke kobasice i brokoli...il ćevape ....
I kobaje, i kobaje! (Ren&Stimpi)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao juče sam se ubila od tih paniranih lignji...uz kropmir i blitvu...
Danas cu da smuljam nesto na brzaka...neke kobasice i brokoli...il ćevape ....
Kako praviš Čizmiću...daj recepAT!

frižider
frižider

)
)
... Doduše, uveče za naše goste ni ne služimo čorbu; sve stoji k'o na švedskom stolu - predjela,pečenje i salate, pa ko šta voli nek' izvoli. A čorba je za ručak, ono za porodicu, starije ljudea šta je tarana?

Moja nana je pravila taranu i ne znam tacno kako. Mislim da se celo jaje sa brasnom umesi u tvrdo testo i doda se malko soli, i onda to testo narenda na krupno rende ili ga iskida rukama.
@Poverljiva, kakva je to makedonska tarana? Aj napisi ponovo![]()

Neverovatno, to i ja imam danas za ručak !
Ma super je sa tikvicama, boranijom, paradajsom, krompirom, patlidzanom, paprikom....ali stavila je 3 vrste mesa tako da je bas interesantan ukus.
Da ima svinjskog ! Junece - kaze mi da je RIBICMoj đuveč je sa svinjskim mesom, bez boranije i patlidžana1
Ovako ...daj recept za djuvec cizmo
Da ima svinjskog ! Junece - kaze mi da je RIBIC
Ovako ...
Sve vrste povrca sto sam nabrojao prije, znaci paprika, tikvice, paradajs, patlidzan, boranija, krompir, sta znam... moze mrkva... U glavnom ovo povrce koje mozemo naci na pijacama i prodavnicama, fino operemo isjecemo na komadice, posolimo, pobiberimo, razmutimo jednu KOCKU SUPE, dodamo junece meso (od ribica) (moze i samo od svinjskog sto kaze Mirodjija ili od nekog drugog. Mi pravimo od juneceg i svinjskog ovo trece ne znam sto je) i fino stavimo u taj pleh koji je malo dublji i bar mi obavezno zatvorimo sa aluminijskom folijom odozgo tako da se krcka u sopstvenoj pari. Vremenom provjeravaj kako napreduje i nemoj da mijesas. Pred kraj negdje, skini foliju da ze malo zapece. Bude bogovski!