kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
eeeee kristina moja daleko sam ja od iskusnog..
Cuti tu kad te hvalim!

OK, onda si posebno talentovana!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eeeee kristina moja daleko sam ja od iskusnog..
i?jel uspelo ili nije?
i sta fali mom receptu?...meni ispale prste da polizes...
![]()
I ja sam mislila da je to neki bauk, a nije.
Pazi, kad meni uspeva-sve ti je jasno.
Samo, moraces da prevazidjes to sa umakanjem prstica u gnjecavo testo, stvarno se nekad bolje umesi rukama, nego mikserom.
uspele su, tanana, gotove, ja sam se već najela i sada mi je muka, al kad god odem do kuhinje čalabrcnem koju : )
recept je odličan, samo sam ja spetljana
Juce je kuhinja sredjivana detaljno i danas mi se nije prljala niti jedna tacnica...NArucili smo od Mamacite tri razlicita meksicka jela a napravila sam samo zelenu salatu sa cerijem...koji mi je preseo btw.jer je gospodin konstatovao da kosta kao kokain i jedno tri puta to pomenuo uz rucak.![]()
spremala danas njoke, domace.
Sad ne mogu da disem![]()
ja sam sama pravila testo za njoke i uspelo mi je, prvi put i prvi put uspesno !....uz šta spremaš te njoke....
ja sam sama pravila testo za njoke i uspelo mi je, prvi put i prvi put uspesno !
ako hoces, dacu ti recept koji je, znaci danas proveren
skuvane njoke sam redjala u vatrostalnu ciniju zajedno sa sampinjonima i seckanom slaninicom, to zalila mesavinom : pavlaka, mleko, zacini.Odzgo narendas kackavalj I tako se krckalo u rerni.
Medjutim, sampinjoni su pustili dosta vode a glad nas je naterala da jelo vadimo pre nego sto je sva isparila. Sledeci put cu da stavim vec spremljene sampinjone.
Ja zaista ne znam cenu kokaina al predpostavljam da je to komparacijski zgodno za nesto sto prilično košta... Elem, ne odustajem od čerija kolika god da mu je cena... Kad već i onako koku ne konzumirampa i nije mu neko poređenje, svi kažu da kokain nikad nije bio jeftiniji
ja sad kuvam pasulj za sutra, uredno koristila pretraživač teme da proverim da li dobro radim...
Ja zaista ne znam cenu kokaina al predpostavljam da je to komparacijski zgodno za nesto sto prilično košta... Elem, ne odustajem od čerija kolika god da mu je cena... Kad već i onako koku ne konzumiram![]()