Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
I da kupujem dr etker zelatin al crveni !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao jao, a dole ide žuta korica a gore šlag?
ako je to piši recept pode hitno!

davaj recept za manč
j abi se ubila da treba svaki dan da pravim dezerAt![]()

Nema na cemu .
Videces to je prosto ko pasulj.
Malo dosadno jer trazi vreme al prosto.
Sad se i meni jede a ni jednu namirnicu koja ide u cheese trenutno ne smem da jedem.
Slikaj mi bar![]()

muzic ima jos pecenja ili cevape nek izabere a Makici pravim spanac sa zumancetom za danas i piletinu sa krompirom i sargarepom za 2 dana i breska, banana, malo mlevene plazme mix isto za 2 dana! e da ne veruješ, isto ovako bilo juče i kod nas. ja skuvala belu pileću čorbicu (maj fejvoritImamo bele corbe od juce,a mm ce doneti ribe pa ce peci (posto je to njegov posao).Kolace su smazali pa danas neka se gledaju
![]()
) a muž pržio štukice

))
))
Nema na cemu .
Videces to je prosto ko pasulj.
Malo dosadno jer trazi vreme al prosto.
Sad se i meni jede a ni jednu namirnicu koja ide u cheese trenutno ne smem da jedem.
Slikaj mi bar![]()
jos samo jedno pitanje u vezi sa cizom.
jel se sir dodaje postepeno uz mucenje mikserom ili se umesa kasikom?

pa sam pravila s mrvljenom fetomEh, a ja sam sinoć pravio seljačke oblande. Filovao sam ih jutros u tri jer sam zaspao snom pravednika, pa se odjednom probudio u bunilu shvativši da se fil još uvek ukuvava na ringli onako kako sam ga ostavio.pravila nocas duranonine projice,a jela danas,mozes da se zenis
samo nisam imala cvarke,nece niko da posaljepa sam pravila s mrvljenom fetom
i mnogo sam jaka faca,sve sam radila otprilike,kao sto i kaze na pocetku recepta

Ma to softver sam odradi. Tako je podešeno.vidi se da si zaspao,kod moje babe je bio svetliji fil
e lenja sam da fotkam ,aj sacu al ko zna kacu da postavim
e da dodaj jednu sexualnu moc,uspeo mi tvoj recept,a znas ono muskarac u kuhinji je sehu![]()