SuzanKalvin
Aktivan član
- Poruka
- 1.457
Eto lagala sam za juce, Pravila sam dinstane pilece filete sa susamom.SuzanKalvin:Na ovoj vrucini nista, imam utisak da ako ukljucim sporet zapalice se vazduh.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto lagala sam za juce, Pravila sam dinstane pilece filete sa susamom.SuzanKalvin:Na ovoj vrucini nista, imam utisak da ako ukljucim sporet zapalice se vazduh.
Ovo u coperu je sitno seckano ne samleveno.a?Ne smeta jel?kučka:Samleveno belo pilece meso,najbolje sve u coperu..mala glavica crnog luka,malo natopljenog hleba u mleku,so,biber,malo karija ko voli,persun,jaje..zamestiti masu..praviti male cuftice uvaljati u susam i peci na ulju da porumene i... zelena salata..bas je super ..
Giordanna:Ovo u coperu je sitno seckano ne samleveno.a?Ne smeta jel?
Umutiti 250g krem šlaga (kupiti na meru) čvrsto, u drugoj posudi 5 kiselih pavlaka sa 200g prah šećera, ove 2 mase pomešati ručno, ne mikserom!!!. Potrebne su i 3 kutije piškota i konzerva voća, suvi deo oko 450-500g, a može i sveže u sezoni, ja lično volim da pomešam grožđe, breskve i ananas. Ređa se pola od piškota koje se malo natope u mleko (vrlo malo), pa pola mase, pa svo voće, pa druga polovina mase, pa druga polovina piškota. Preko svega umućen krem šlag - 250g, naravno kupite na meru!alya:Verovatno mom pitanju nije bas ovde mesto...ali ipak....
Zna li neko neki dobar i jednostavan recept za vocnu tortu? I na koji nacin ukrasite torte?
Giordanna:I ja ga koristim ali za luk ,povrce,a ne za meso.Da li pricamo o istom?
..dala si mi ideju...bas mi se prijela musaka od paprika,patlidzana i paradajza.. mmmTamigo:Musaku sa krompirom i patlidzanom, bez mesa