SuzanKalvin
Aktivan član
- Poruka
- 1.457
Eto lagala sam za juce, Pravila sam dinstane pilece filete sa susamom.SuzanKalvin:Na ovoj vrucini nista, imam utisak da ako ukljucim sporet zapalice se vazduh.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto lagala sam za juce, Pravila sam dinstane pilece filete sa susamom.SuzanKalvin:Na ovoj vrucini nista, imam utisak da ako ukljucim sporet zapalice se vazduh.

)

Ovo u coperu je sitno seckano ne samleveno.a?Ne smeta jel?kučka:Samleveno belo pilece meso,najbolje sve u coperu..mala glavica crnog luka,malo natopljenog hleba u mleku,so,biber,malo karija ko voli,persun,jaje..zamestiti masu..praviti male cuftice uvaljati u susam i peci na ulju da porumene i... zelena salata..bas je super ..
Giordanna:Ovo u coperu je sitno seckano ne samleveno.a?Ne smeta jel?
Umutiti 250g krem šlaga (kupiti na meru) čvrsto, u drugoj posudi 5 kiselih pavlaka sa 200g prah šećera, ove 2 mase pomešati ručno, ne mikserom!!!. Potrebne su i 3 kutije piškota i konzerva voća, suvi deo oko 450-500g, a može i sveže u sezoni, ja lično volim da pomešam grožđe, breskve i ananas. Ređa se pola od piškota koje se malo natope u mleko (vrlo malo), pa pola mase, pa svo voće, pa druga polovina mase, pa druga polovina piškota. Preko svega umućen krem šlag - 250g, naravno kupite na meru!alya:Verovatno mom pitanju nije bas ovde mesto...ali ipak....
Zna li neko neki dobar i jednostavan recept za vocnu tortu? I na koji nacin ukrasite torte?
Giordanna:I ja ga koristim ali za luk ,povrce,a ne za meso.Da li pricamo o istom?
..dala si mi ideju...bas mi se prijela musaka od paprika,patlidzana i paradajza.. mmmTamigo:Musaku sa krompirom i patlidzanom, bez mesa

). Zatim sam iseckala jabuke za pitu, to je bilo odlicno. Na kraju sam napravila frape od banane, takodje dobro... Za rucak za sutra iseckala sam kupus za flekice, poucena iskustvom sa povrcem za corbu, secnula sam ga kratko vreme, iz nekoliko puta ( i dok sam spremala danasnji rucak ovaj sutrasnji mi se izdinstao
)
Ja sam probala puding u mikr.i ispadne super.Nema da zagori
A ako ti rerna odozdo previse ispece uzmi onaj pek papir,mislim da se tako zove..dobra stvar.