Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo nesto jednostavno i ""studentski""

elem, uzmete belo pilece meso, isfiletirate ga i uvaljate u SUPU OD PECURAKA :):):)

DA DA, KESICA SUPE OD PECURAKA, NE RAZBLAZUJETE VODOM NEGU U TAJ PRAH I DEHIDRIRANE GLJIVE UVALJATE BELO PILECE MESO.

u vatrostalnu posudu koju namastite, puter ili margarin za pecenje, redjate red mesa red nekog lepog sira i na kraju zalijete mileramom i to je sve :) pecite oko pola sata u rarni na 180

cista improvizacija ;)

dinstanje:
2 glavice crnog luka, vise cenova belog, mlada sargarepa na kolutice, 2 paprike na tracice, na kraju 1 tikvica na stapice, stabljicice celera, malo lista istog, rendan paradajz (moze i kuvani, pire, koncentrat...) na kraju komadici soje, prethodno skuvani u vodici sa ZACINOM C. So, biber (cili papricica za ljubitelje - mene)... Dodatak - penne. Ja tako volem.

zorab:
dinstanje:
2 glavice crnog luka, vise cenova belog, mlada sargarepa na kolutice, 2 paprike na tracice, na kraju 1 tikvica na stapice, stabljicice celera, malo lista istog, rendan paradajz (moze i kuvani, pire, koncentrat...) na kraju komadici soje, prethodno skuvani u vodici sa ZACINOM C. So, biber (cili papricica za ljubitelje - mene)... Dodatak - penne. Ja tako volem.

ovo je bas njam zorab!

Obozavam sendvice.. parce francuskog hleba namazano sa puterom,parce praske sunke ili pecenice..kolutic barenog jajeta,1-2 kolutica kiselog krastavcica i narendan kackavalj..mmmmmmm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back