Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dva jaja kuvana.
--------------------------------
Ne mogu da jedem krofne sa cokoladom. Vrucina mi je .

krofne.jpg

I ja skuvah jaja umesto spageta.

- - - - - - - - - -

Ne volim te gotove umake i ostalo.

E pa svasta sa tobom, ono sto sam ti napisala je najjednostavniji recept za bolinjeze sos bez paradajza. To bre zna da spremi inpva moja sto sr s varjacom jedva po nekad druzi. Ne zezaj vec skuvaj, probaj, moras nauciti, to dete mora nesto jesti. Ovo ti je sad momenat da naucis po nesto.

Umem ja da kuvam, sta ti je, nego nije mi se jeo taj klasika sos.
Али мораш научити шта је мирођија!:per:
images

images

images

Иначе убила се за те килаве климе где хоћете да купите кућу, а зими је можеш држати и у саксијама.
Иде уз многа варива типа грашак, боб, боранија, вигна, у салате с краставцима, тиквицама итд.
Она је биљка која се због специфичне ароме, или воли, или не воли, ниЦ средина!

Али мораш научити шта је мирођија!:per:
images

images

images

Иначе убила се за те килаве климе где хоћете да купите кућу, а зими је можеш држати и у саксијама.
Иде уз многа варива типа грашак, боб, боранија, вигна, у салате с краставцима, тиквицама итд.
Она је биљка која се због специфичне ароме, или воли, или не воли, ниЦ средина!

mi oMbozavaaaaaaaati mirodjijaaaaaaaaaa...:zaljubljena:

posle origana i persuna,omiljena mi biljcica...:ok:

Pa znam da pise besamel sos kad narucim lazanje negde ))

pa ide i besamel al bolonjez tu nosi celu pricu
(meni iskreno besamel je visak u lazanjama :tajna: al aj stvar ukusa)

besamel je uprzeni puter pa se doda brasno (ko nase zaprske) i onda mleko (naravno so biber i zacini)
u principu zaprska sa mlekom :lol:
i sad zamisli to brasno sipas preko spageta i samo to jedes....brasno sa brasnom, meni muka kad zamislim

Umem ja da kuvam, sta ti je, nego nije mi se jeo taj klasika sos.

Не мораш да имаш никакав посебан сос.

Бациш бели лук на маслиново уље, онда бациш мало исцепкане панцете у листовима и то прелијеш преко оцеђених шпагета.

Ако хоћеш да буде са парадајзом, све то плус пелат из конзерве. Ако нећеш онда ништа.

Ја никад не правим шпагете са тим комплет сосом - млевено месо и те пиздарије - само оно што сам написала.

Некад одврнем Барила песто и то је супер.

Poslednja izmena od moderatora:
pa ide i besamel al bolonjez tu nosi celu pricu
(meni iskreno besamel je visak u lazanjama :tajna: al aj stvar ukusa)

besamel je uprzeni puter pa se doda brasno (ko nase zaprske) i onda mleko (naravno so biber i zacini)
u principu zaprska sa mlekom :lol:
i sad zamisli to brasno sipas preko spageta i samo to jedes....brasno sa brasnom, meni muka kad zamislim

Ja ga nikako ne volim, hvala onima sto smislise pavlaku za kuvanje i milina jedna. Bas da ne jedem kuvanu zaprsku ako nije nuzda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back