latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Nije to nekako za spagete, to preko snicli nekih, ja bi nesto bas spagete, ne znam sta mi je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте кад је путером, а не с маргарином ко у рецепту... а и треба бити мајстор па га упржити у правој мери!bolji je od mirodjije...![]()
Iseckas crni luk, sargarepu, pa to izdinstas, dodas mleveno meso, alevu papriku, nalijes malo vode i na tiho krckas, pisle malo zacina po ukusu i ti ti je to ne mora paradajz, nigde ne pise da se mira syriktno pridrzavati recepta.
Јесте кад је путером, а не с маргарином ко у рецепту... а и треба бити мајстор па га упржити у правој мери!

Ебга сад још док се усавршиш по питању торти обраћаћемо ти се само са Ви!ja sam mojima uvekk odlican majstor..
danas sinu spagete bolognese,a meni proso i krilca na zaru

Ja cu danas spagete u besamel sosu. Ako me ne bude mrzelo.
A, onda nesto drugo da nadjem, hvala.

Na kraju vidim i ja da cu tako uraditi i narendati sira i eto.
cek ti ne znas sta je besamel?
idi u dupe zamiljasljam ovde horor za dzabe![]()
Otkud znam, u zivotu nisam kupila mirodjiju.
Nemam ni svez beli luk, koristim samo suv. A i nije mi to nekako za spagete sos.
Купи теглу рагуа за шпагете, шта ту филозофираш.
Живиш на западу а не знаш шта све постоји, збиља ми није јасно.
I ja skuvah jaja umesto spageta.
- - - - - - - - - -
Ne volim te gotove umake i ostalo.
Umem ja da kuvam, sta ti je, nego nije mi se jeo taj klasika sos.
Ебга сад још док се усавршиш по питању торти обраћаћемо ти се само са Ви!![]()

Али мораш научити шта је мирођија!Umem ja da kuvam, sta ti je, nego nije mi se jeo taj klasika sos.

Али мораш научити шта је мирођија!
![]()
![]()
![]()
Иначе убила се за те килаве климе где хоћете да купите кућу, а зими је можеш држати и у саксијама.
Иде уз многа варива типа грашак, боб, боранија, вигна, у салате с краставцима, тиквицама итд.
Она је биљка која се због специфичне ароме, или воли, или не воли, ниЦ средина!

Реално ја је тако и толико натрпам у стакленку кад правим краставце укисељене на сунцу да направим прави масакр мирођије у башЧи!mi oMbozavaaaaaaaati mirodjijaaaaaaaaaa...
posle origana i persuna,omiljena mi biljcica...![]()
Pa znam da pise besamel sos kad narucim lazanje negde ))
al aj stvar ukusa)
Umem ja da kuvam, sta ti je, nego nije mi se jeo taj klasika sos.
pa ide i besamel al bolonjez tu nosi celu pricu
(meni iskreno besamel je visak u lazanjamaal aj stvar ukusa)
besamel je uprzeni puter pa se doda brasno (ko nase zaprske) i onda mleko (naravno so biber i zacini)
u principu zaprska sa mlekom
i sad zamisli to brasno sipas preko spageta i samo to jedes....brasno sa brasnom, meni muka kad zamislim