Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima svasta

ima i recept za zapecene makarone, alo da se makaroni prvo ne skuvaju!!! stavljaju se iz kesice u smesu sa sirom!? kazu nije lode, ali...dz im bilo
Evo da ti kazem za makarone.
U vatrostalnu ciniju stavi makarone,malo stavi ulja,izgnjeci sir preko i nalij mlekom, metnes ceo litar, stavis u rernu i peces. Tri puta lepse nego kad se kuvaju, a tri puta manje posla. Probaj,neces se pokajati :)

sta fali mom dorucku. :zkez:

- - - - - - - - - -

skuvala sma kafu, a cigarete spremila na zaru. :lol:

Да сам сад у Београду, моментално бих посетила пекару Аца.

Не знам да ли још увек прави оне корпице са шунком и качкаваљем, а одозго јајенце :balavi:

Да сам сад у Београду, моментално бих посетила пекару Аца.

Не знам да ли још увек прави оне корпице са шунком и качкаваљем, а одозго јајенце :balavi:

Joj, ja bih otisla u Orao na picu. Ili na sendvic u onaj kako se zove, ima u bulevaru i u 29. novembra, sam pricas sta ces od dodataka i oni prave, i uvek ispadne vrh sendvic. Ili na burek sa zeljem u Balkanskoj.

aca :think:
kod atelja u hilandarskoj? jel to bese aca

У Македонској.

- - - - - - - - - -

nemam pojma ko je taj...a i te razne korpice ne jedem. :lol:

Немаш појма шта пропушташ, лиснате корпице, унутра шунка, качкаваљ и печуркице, а одозго запечено јаје...

Топе се у устима.

У Македонској.

- - - - - - - - - -

Немаш појма шта пропушташ, лиснате корпице, унутра шунка, качкаваљ и печуркице, а одозго запечено јаје...

Топе се у устима.

pa jela sasm ih, al se meni ne svidjaju. meni ej najveci domet burek sa mesom ili sirom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back