Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Przeno meso uz paradajz i krastavac.

- - - - - - - - - -

Ne sad,pre nekog vremena.

....

Probala sam hleb u ulje da umocim,mirise rajski ali previse je jako za mene.
Mentalna zabeleska - ne radi to o5.

- - - - - - - - - -

Ne sad,pre nekog vremena.

....

Probala sam hleb u ulje da umocim,mirise rajski ali previse je jako za mene.
Mentalna zabeleska - ne radi to o5.

Dajte neki savet sta skuvati da je zdravo a da je brzo, tj.da se ne kuva kao supa sat i vise vremena?
Нпр наш јучерашњи ручак, супер брзо и једноставно, а бундеваре не мораш ни да правиш, жена их испекла тек да потроши последњу бундеву из трапа.

Чорба од карфиола, млади печени кромпирЧићи, на масти оф корс, сос од мирођије и салата од ренданог свежег купуса.
И неколико парчића бундеваре опојно зациментиране.
Данас сасвим једноставан летњи оброк, динстани шампињони са ситно насецканим црним луком, салата од сецканог парадајза, љуте паприке и наренданог подливеног сира... часом.

Danas sam kupila jagode i nadjoh ove dve..:lol: ostale su normalne ...:rotf:

jag.jpg

U nedelju preterali sa roštilja jem...vucice mi se cele nedelje...
Veceras sam ugrejala meso, obarila mlad krompir, dodala mu mladi luk i peršun i prelila grckim jogurtom jedan deo, a drugi izmešala sa rikota sirom.

Prijateljica je u nedelju donela neku marinadu sa selenom...prvi put sam probala selen i mnogo mi se dopao.Danas mi je kupila 4 saksijice i donela...Predivno!

..Tortilja isecena za 8 delova i zapecena, gvakamole i casa hladnog belog vina
avokado izgnecen, sok od limuna, so , ljuta papricica,sekan beli luk,svez paradajz isecen na kockice i ociscen od semena, seckan persun , malo maslinovog ulja

to je ovako sizgledalo kao na ovoj slici sa neta

887891735521ca443e8444678215769_big.jpg

U nedelju preterali sa roštilja jem...vucice mi se cele nedelje...
Veceras sam ugrejala meso, obarila mlad krompir, dodala mu mladi luk i peršun i prelila grckim jogurtom jedan deo, a drugi izmešala sa rikota sirom.

Prijateljica je u nedelju donela neku marinadu sa selenom...prvi put sam probala selen i mnogo mi se dopao.Danas mi je kupila 4 saksijice i donela...Predivno!
Tako sam i ja kupila dve saksijice proletos. To bre raste ko ludo. Zasadila sam ga u dvorište a sad već imam dva žbuna od pola metra...korovska biljka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back