gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
ima i stolica za hranjenje, al je u...zanimljivom stanju...
- - - - - - - - - -
sve u svemu, javi adresu

- - - - - - - - - -
sve u svemu, javi adresu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Нпр наш јучерашњи ручак, супер брзо и једноставно, а бундеваре не мораш ни да правиш, жена их испекла тек да потроши последњу бундеву из трапа.Dajte neki savet sta skuvati da je zdravo a da je brzo, tj.da se ne kuva kao supa sat i vise vremena?
Данас сасвим једноставан летњи оброк, динстани шампињони са ситно насецканим црним луком, салата од сецканог парадајза, љуте паприке и наренданог подливеног сира... часом.Чорба од карфиола, млади печени кромпирЧићи, на масти оф корс, сос од мирођије и салата од ренданог свежег купуса.
И неколико парчића бундеваре опојно зациментиране.
ostale su normalne ...
Kuvam povrce, sargarepu, krompir, tikvice, grasak sa nekim junecim koskama...

Na ovim koskama ima mesa... zlobna duso...i ja tako kuvam svojim dzukcima..samo bez krompira![]()

mene je sramota sta kuvam svojim psima, kad znam kako se mnogi ljudi hraneNa ovim koskama ima mesa... zlobna duso...
Ja kuvam svojoj deci
Dive džukcima bolje kuva nego sebi i detetu. Ja bih kod nje radije bila pas.

Tako sam i ja kupila dve saksijice proletos. To bre raste ko ludo. Zasadila sam ga u dvorište a sad već imam dva žbuna od pola metra...korovska biljka.U nedelju preterali sa roštilja jem...vucice mi se cele nedelje...
Veceras sam ugrejala meso, obarila mlad krompir, dodala mu mladi luk i peršun i prelila grckim jogurtom jedan deo, a drugi izmešala sa rikota sirom.
Prijateljica je u nedelju donela neku marinadu sa selenom...prvi put sam probala selen i mnogo mi se dopao.Danas mi je kupila 4 saksijice i donela...Predivno!
Kako to uopšte izgleda?