Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prodinstas sa zacinima....imas varijantu pavlaka mirodjija....ili varijata u belom vinu
A mozes i da grilujes samo
Ili da sa jos nekim povrcem i malo pirinca bacis u rernu pa dobijes varijaciju na temu rizoto/djuvec zovi kako oces
Moje omiljeno je pljeske od tikvica (rendane tikvice beli luk zacini jaje brasno, sve se smulja i przi na teflonu sa malkice ulja ko tanke snicle)

Zelena salata i rotkvice njam njam
Smislila sam salatu al ne znam sta uz nju :rotf: Na ovu sparinu samo bi salate jela al nece orgnizam buni se gladan je
Pecnucu neko parce mesa uz ciniju salate
Tresnje sam uzela to cu da smlatim kilo dok si reko keks
I da smuckam sad satro svarcvald ("kora" mleveni keks sa mlekom, pobacam visnje, preko sljusnem mesavinu slatke pavlake i slaga....i gtovo...na ovu sparini pazi da necu kore da pecem)

Деца су у Жабљу код жениних, Џена ће себи смућкати неку лаку поврћну чорбицу, а ја ћу цео дан бити на јагодама, вишњама, трешњама и по некој зеленој кајсији, увече зна се, шуЊке(не пршут!) и парадајза, оф корс.

Sinoc ili jutros nzm kako kome krastavac,pire krompir,jedno jaje.

Mnogo lose mi je bilo juce po podne,bolovi,jedva sam oprala kosu,jedva osusila.Vreme se krajnje iznenada menjalo,ne da mi nije bilo do jela vec ni do zivota.

Sada mi je daleko bolje nakon Mg i andola juce ali nmg da jedem nista,muka mi je od pomisli na hranu.

Popicu Mg i videti da li mogu da jedem ista.

danas je trebalo da pohujem piletinu i napravim pire
al je prvo muz otisao da gleda neke kerove
onda je cetra rekla nemoj da pravis nista ja cu da jedem kad mi drustvo dodje s njima ovo sto je posluzenje
tako da nista nisam spremala i pojela sam sendvic i pijem kafu
juce kuvala pasulj, imaju za sutra

a sutra cu da vidim
za veceru cu onda kad se skupimo da pohujem belo i tikvice i paradajz za salatu

jede mi se nesto kuvano al mi se ne kuva
em sam umorna em mi sparina da se motam oko vruce ringle

stavicu paradajz corbicu, tu nema mnogo da se motam, samo se krcka, a taman osvezava
mogla bihi u rernu da bacim povrce sa mesom :think: nesto ko djuvec, ni tu nema sta da se motam, samo ubacim i bezim sto dalje :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back