Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako oces da smrsas ovo ne smes za veceru da pijes....pogotovo sto nemas fizicku aktivnost ni preko dana a kamo li uvece
Ovo ti je gomila masti i secera....nije vecera za mrsavljenje
Dobro je za dorucak pa onda aktivnost
Mislim nije frka pi i u ponoc al non stop pominjes neke ideje o mrsavljenju i branis sebi svasta zbog tih ideja a sve pogresno radis :lol: Odluci se vise oces dijetu il neces :lol:

...ma nema veze sad mi se pilo, ono ja hocu da smrsam ali kad mi se nesto pije/jede bas me briga za viskove..:)

...necu bre svaki dan odakle nego ja to razmisljam, a necu ni uvece samo tako danas ispalo, nesto mi organizam trazio tako neso i bas je bilo lepo i ukusno...

...sto se tice aktivnosti ne mogu ja nista, mogu da hodam koliko mogu i to je, drugo nista, od svega me boli noga, a tek kako otekne nema sanse da smem
ista raditi da je opteretim....zato i rekoh sinoc na onoj temi, ljudi ne znaju sta imaju dok ih nesto ne strefi, pa sad sanjam da trcim i probudim se uplakana...bem
ti to je strasno sta podsvest radi....al neka ne bude gore, i ovo je ok, sta cu sad...

- - - - - - - - - -

pravila slatko prvi put u zivotu...nasla recept na netu ishvalili ga samo tako - kilo secera na kilo tresanja + sok od limuna i vanila ali kokoska napisala kuvati dok sirup pocne da pada u teskim kapima i ja to kuvala dok se nije skamenio a tih teskih kapi nigde...na kraju odustanem i kad se ohladilo povadim tresnje i stavim na papir za pecenje ...bile su super onda u onaj sirup stavim jos kilo tresanja i ponovim... i to je to (one teske kapi su valjda trebale da budu kad se sirup ohladi)...dobila sam ovu posudu od 1/2l kandiranih tresanja

Hvala Adriana.
@ jela sam tek u 18h. Ujutru obicno pojedem bananu danas nista. Htedoh da mrem od gladi. Al sam se posle razbila kod mame mladi grasak sa mirodjijom mmmmm...Sad cu sladoled. Kupim ono porodicno i dobijem frikom strudlu da crnom cokoladom i visnjama. To ide u zamrzivac dok ne zaladi.

...gde to ima da dele tako? bas su fini...

....ne secam se kad sam kupila to veliko pakovanje sladoleda, ja jedem dok mi se ne smuci, pa sam se ogranicila na stapic...i to po nekad samo...dosta...

Jel mozes da vozis bajs? Dal ti to opterecuje taj deo noge?

- - - - - - - - - -

Nemam pojma sta si pisala ni ti ni drugi....ne pratim teme duzi period....dave gugutke dole po temama smorilo jedno te isto :lol:

....ne znam nisam probala...a mozda bi i mogla da probam na Adi jedan dan...jao kako bi me to obradovalo kad bi moglo...pa bar po nekad...

...upravo to sto napisah i gore u postu, covek ne zna sta ima i ne ceni zdravlje dok ga ne izgubi na zalost...

- - - - - - - - - -

..meni je u pitanju potkolenica...

Mi danas Rostiljali na vikendici...
Uzela sam testo u pekari, pa smo na roštilju pekli lepinjice i premazivali marinadom sa belim lukom.
Zasladili se tresnjama...jutros sam na pijaci uzela bas lepe, onako pucaju kad jedeš, a ne one presrele proslog vikenda.
Sutra idemo da ponovimo, ali sutra smo sa društvom, kao i obicno..danas muz i ja sami...bas smo uzivali u prirodi

Za večeru dinstam pečurke i tikvice i uz to paradajz za salatu
Moji hoće da mi se priključe u mojim hrono poduhvatima za večeru

- - - - - - - - - -

Jedan dan cu napraviti ražnjiće i peći u rerni
Tikvica šampinjona paprika patlidžan Piletina mesnata slanina

- - - - - - - - - -

Nemam mogućnosti za roštilj a kad bude jedva čekam

ja sma juce sa mojim muskarcima i dzukelicom bila u divnoj, divnoj prirodi :zaljubljena:
kad smo zavrsili i pali na nos, otisli smo na divnu domacu hranu - puzeve, gulas od srndaca i divlje svinje, predivan mladi sir valjevski,i savrsenstvo od salate - rukola, celer, komorac samo sa maslinovim uljem sa aromom belog luka
sta cemo da pijemo? ja cu vodu..
ajde ne zezaj, za pivo posle ovako aktivnog dana i ove klope se ubija
i ja sta cu, pivo i ja :)
ebo dijetu kad ode zivot
danas sam doruckovala jagode i tresnje, a da kuvam necu nista dok mi se dete ne vrati

13334544_10207639646048185_238999732_o.jpg

Pogledajte prilog 387858

13288614_10207639645928182_192305972_o.jpg

13288600_10207639646008184_145216577_o.jpg

Dive posto je divljac,ima li crnog slatkog vina,negaziranih sokova?

Puzevi :cry: pojela si Garija :cry: .Stvarno imas jak zeludac.Kakvog su ukusa,sta zapravo jedes,isisavas unutrasnjost kao kod skoljki ili ne?

.............

Skuvala sam jaja,u vodu sipala prasak za pecivo - sjajno se odvaja ljuska.
.....

Svako kuvanje - napolju.

Jbn pakao,dal* je ovo realno u maju?

Dive posto je divljac,ima li crnog slatkog vina,negaziranih sokova?

Puzevi :cry: pojela si Garija :cry: .Stvarno imas jak zeludac.Kakvog su ukusa,sta zapravo jedes,isisavas unutrasnjost kao kod skoljki ili ne?

.............

Skuvala sam jaja,u vodu sipala prasak za pecivo - sjajno se odvaja ljuska.
.....

Svako kuvanje - napolju.

Jbn pakao,dal* je ovo realno u maju?

jeste zauz, nekad su se u maju otvarali i bazeni jer je bilo dovoljno toplo

ne treba ti jak zeludac, jer puzevi imaju blag ukus..kao dagnje na primer
ove puzeve su posluzili sa zagrejanim hlebom na koji prospes sadrzaj iz kucice koji natopi taj komad hleba
ovo je neka porodicna kafanica koja na dnevnom nivou sluzi samo jedno jelo..juce je bio gulas od divljaci..cena porcije je 600din..o vinunismo razmisljali, a jedan momak je uzeo sok - i dobio je sveze cedjenu malinu i jagodu

ove puzeve su posluzili sa zagrejanim hlebom na koji prospes sadrzaj iz kucice koji natopi taj komad hleba
ovo je neka porodicna kafanica koja na dnevnom nivou sluzi samo jedno jelo..juce je bio gulas od divljaci..cena porcije je 600din..o vinunismo razmisljali, a jedan momak je uzeo sok - i dobio je sveze cedjenu malinu i jagodu

Nemam informacije o tome.

Hvala Divke,to je dzabe :zag: klopa.

Ne bih mogla da jedem puzeve ali divljac :zaljubljena: .

.......

Grmi.Mogu li nesto da przim,bas gledam...

- - - - - - - - - -

Nisam u toku.

Hvala Divke,to je dzabe :zag: klopa.Sjajno,svez sok.

Ne bih mogla da jedem puzeve ali divljac :zaljubljena: .

.......

Grmi.Mogu li nesto da przim,bas gledam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back