Ako oces da smrsas ovo ne smes za veceru da pijes....pogotovo sto nemas fizicku aktivnost ni preko dana a kamo li uvece
Ovo ti je gomila masti i secera....nije vecera za mrsavljenje
Dobro je za dorucak pa onda aktivnost
Mislim nije frka pi i u ponoc al non stop pominjes neke ideje o mrsavljenju i branis sebi svasta zbog tih ideja a sve pogresno radisOdluci se vise oces dijetu il neces
![]()
...ma nema veze sad mi se pilo, ono ja hocu da smrsam ali kad mi se nesto pije/jede bas me briga za viskove..

...necu bre svaki dan odakle nego ja to razmisljam, a necu ni uvece samo tako danas ispalo, nesto mi organizam trazio tako neso i bas je bilo lepo i ukusno...
...sto se tice aktivnosti ne mogu ja nista, mogu da hodam koliko mogu i to je, drugo nista, od svega me boli noga, a tek kako otekne nema sanse da smem
ista raditi da je opteretim....zato i rekoh sinoc na onoj temi, ljudi ne znaju sta imaju dok ih nesto ne strefi, pa sad sanjam da trcim i probudim se uplakana...bem
ti to je strasno sta podsvest radi....al neka ne bude gore, i ovo je ok, sta cu sad...
- - - - - - - - - -
pravila slatko prvi put u zivotu...nasla recept na netu ishvalili ga samo tako - kilo secera na kilo tresanja + sok od limuna i vanila ali kokoska napisala kuvati dok sirup pocne da pada u teskim kapima i ja to kuvala dok se nije skamenio a tih teskih kapi nigde...na kraju odustanem i kad se ohladilo povadim tresnje i stavim na papir za pecenje ...bile su super onda u onaj sirup stavim jos kilo tresanja i ponovim... i to je to (one teske kapi su valjda trebale da budu kad se sirup ohladi)...dobila sam ovu posudu od 1/2l kandiranih tresanja
Hvala Adriana.
@ jela sam tek u 18h. Ujutru obicno pojedem bananu danas nista. Htedoh da mrem od gladi. Al sam se posle razbila kod mame mladi grasak sa mirodjijom mmmmm...Sad cu sladoled. Kupim ono porodicno i dobijem frikom strudlu da crnom cokoladom i visnjama. To ide u zamrzivac dok ne zaladi.
...gde to ima da dele tako? bas su fini...
....ne secam se kad sam kupila to veliko pakovanje sladoleda, ja jedem dok mi se ne smuci, pa sam se ogranicila na stapic...i to po nekad samo...dosta...
Odluci se vise oces dijetu il neces 

pojela si Garija
klopa.