86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Када смо код њих и ја треба да одем по модле за шапице.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima svuda gde se prodaje kuhinjski pribor, obično visi, sa kutlačama, i sličnim.Kako genijalna ideja! Ovo je nekada imala svaka kuća. Gde sada to da nađem?![]()
Ima ja mislim svuda gdje imas posudje i te kuhinjske stvari.Kako genijalna ideja! Ovo je nekada imala svaka kuća. Gde sada to da nađem?![]()
Može neke precizne mere za te knedle?Samo izvadiš višak ako je baš puno.
Prije par dana sam i ja pravila supu, stavila sam malo rezanaca, ali kao probaću i malo knedli da napravim. Nađem neki recept na netu, miješa se griz i brašno i dodam i malo bijelog luka u granulama. Kako im je bijeli luk poboljšao okus, ja nisam mogla prestati jesti knedle.
Čini mi se da sam na coolinarici našla, sad sam pokušala ponovo da nađem, ali nisam 100 % sigurna da li je ovaj ili neki drugi, sjećam se da su se miješali griz i brašno.Može neke precizne mere za te knedle?
Pravim ja knedle, ne znam sad mere, ali ide jaje, griz, malo ulja, začini... Čudno mi je bilo ovo brašno, zato sam pitala, da probam nekad možda.Glavno za sve knedle je da se naprave u gustini palente (skuvane) i da se stavljaju u supu kada ona samo struji a ne vri. Ostalo šta god hoćete, ja često stavljam i sitno iseckanu pileću džigericu, beli luk, obavezno pola kašikice masti.
pa moze i malo brasnaPravim ja knedle, ne znam sad mere, ali ide jaje, griz, malo ulja, začini... Čudno mi je bilo ovo brašno, zato sam pitala, da probam nekad možda.
Ja bez masti ne umem da napravim knedle da budu lepe meke.Glavno za sve knedle je da se naprave u gustini palente (skuvane) i da se stavljaju u supu kada ona samo struji a ne vri. Ostalo šta god hoćete, ja često stavljam i sitno iseckanu pileću džigericu, beli luk, obavezno pola kašikice masti.
A ja nikako. Sve sam ovo zabilježila i probaću za vikendJa bez masti ne umem da napravim knedle da budu lepe meke.
I meni je trebalo vremena da to naučim, sećam se da sam naterala mamu da mi sve po redu pokaže šta i kako, pa opet se desi da ili preteram sa gripom ili da stavim manje pa se raspadnuA ja nikako. Sve sam ovo zabilježila i probaću za vikend
Ove makarone kupiš na pijaci?