Pileća džigerica i ljuti ajvar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda si stavila previse djumbira.Ja stavim par komadica i kuvam,nikakve mudrolija.Bude bas ukusan,malo papren,lici na limun.Ajde neka mi neko napiše kako se pravi čaj od svežeg đumbira.
Ili ja to ne volim, ili sin, koji mi je dao recept, nije normalan. Jer, ono što sam napravila po njegovim uputstvima nije jestivo.
Rekao mi je da narendam komad đumbira veličine palca, da prelijem sa 2 dl vode i kuvam 10 minuta.
To je toliko ljuto da davi. I uopšte ne izgleda kao čaj nego kao mutni sok.
Ja u supu stavim samo jedan list lovora,ako stavim vise grozan je ukus.Ja sam juče kuvala od čaj lovora. Ebo me instagram i njihove preporuke. Ništa ružnije nisam okusila. Lakše mi je kašljaati.
Stavim ga ja svagdje gdje može. 5 listova sam kuvala, ne znam ima li veze što nisam kupila lovor nego je kod kuće sušen i odmah u tegle, može biti da je prejakJa u supu stavim samo jedan list lovora,ako stavim vise grozan je ukus.
Tako je sa zacinima,treba samo malo da bi bio lijep ukus.
ja bogami ne!Stavim ga ja svagdje gdje može. 5 listova sam kuvala, ne znam ima li veze što nisam kupila lovor nego je kod kuće sušen i odmah u tegle, može biti da je prejak
Mene mama tera jutros to da kuvam, reko, nemam lovor, a i ne bih da kašljem, trudim se da ne počnem, jer nemam šta.Ja sam juče kuvala od čaj lovora. Ebo me instagram i njihove preporuke. Ništa ružnije nisam okusila. Lakše mi je kašljaati.
Užasno je, ne kuvaj.Mene mama tera jutros to da kuvam, reko, nemam lovor, a i ne bih da kašljem, trudim se da ne počnem, jer nemam šta.

Код пластичара.Kako genijalna ideja! Ovo je nekada imala svaka kuća. Gde sada to da nađem?![]()