limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.107
E,moracu probati...nije mi to nikad palo na um.Ne, ne kuvas, samo vrlo malo ulja u tiganj, kad se ugreje izričis kesu, poklopis malo promesas i to ti je to...
Hvala za ideju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,moracu probati...nije mi to nikad palo na um.Ne, ne kuvas, samo vrlo malo ulja u tiganj, kad se ugreje izričis kesu, poklopis malo promesas i to ti je to...
pravila sam to skoro, prvo ga prokuvas, posusis, uvaljas u smesu palente, mlevene paprike i sta jos zelis od zacina, pa tek u rernu.Једе ми се кромпир. Из рерне, онако сладуњав и сув, са корицом, да личи на кестен. Уз салату.
Ja napravim sve to, palentu, papriku, začine, krompire na kocke, uvaljam u to, u pleh malo masti, zagrejem u rerni da cvrči, pa stavim krompire i pečem. Hoću reći, ne kuvam krompir prvo.pravila sam to skoro, prvo ga prokuvas, posusis, uvaljas u smesu palente, mlevene paprike i sta jos zelis od zacina, pa tek u rernu.
dobar tip, mislila sam da ne moze da bude onako lepo kranci ako nije kuvanJa napravim sve to, palentu, papriku, začine, krompire na kocke, uvaljam u to, u pleh malo masti, zagrejem u rerni da cvrči, pa stavim krompire i pečem. Hoću reći, ne kuvam krompir prvo.
I ja kuvam prvo i to u ljusci.dobar tip, mislila sam da ne moze da bude onako lepo kranci ako nije kuvan
Pa vidi, nikad nisam prvo kuvala, nekako volim da skratim koliko god mogu postupak.dobar tip, mislila sam da ne moze da bude onako lepo kranci ako nije kuvan
Probala bih ovo. Samo masnoća, ne dodaje se voda?Ja napravim sve to, palentu, papriku, začine, krompire na kocke, uvaljam u to, u pleh malo masti, zagrejem u rerni da cvrči, pa stavim krompire i pečem. Hoću reći, ne kuvam krompir prvo.
Samo masnoća, ali zagreješ je. Ne mnogo, kao dve kašike masti na veliki pleh. Bez vode, kad se zapeče, pomešaš i pečeš do kraja.Probala bih ovo. Samo masnoća, ne dodaje se voda?
Ja isto kao ti, sve izmesam i u vruću mast ili ulje, bude savršeno. Nikakvo kuvanje, ni voda.Pa vidi, nikad nisam prvo kuvala, nekako volim da skratim koliko god mogu postupak.
Kod mene ako je krompir srednje veličine ne mora tako sitno dovoljno je na polovine.@Zadovoljna domacica , ovo je najpribližnije tome kako ja radim. Samo sečem sitnije, na četvrtine, pa na kocke krupnije.
https://www.coolinarika.com/recept/papricirani-krumpir-5f348a6a-6435-11eb-ac3c-0242ac1200cc
ladno moram kupit novog krcka sa sirim dnomMi smo se navukli na rebarca iz krčka, kao neki na čoko plazma tortu.
Dok nisam znala šta ću sa njima, delila ih kome sam stigla, sada će prva zafaliti.
istoJa napravim sve to, palentu, papriku, začine, krompire na kocke, uvaljam u to, u pleh malo masti, zagrejem u rerni da cvrči, pa stavim krompire i pečem. Hoću reći, ne kuvam krompir prvo.