Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
posalje mi materina drugarica koja ih rucno praviOve makarone kupiš na pijaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posalje mi materina drugarica koja ih rucno praviOve makarone kupiš na pijaci?
Ma to se razleti po šerpi ili bude kao kamen, da Bog sačuva na šta liče.I meni je trebalo vremena da to naučim, sećam se da sam naterala mamu da mi sve po redu pokaže šta i kako, pa opet se desi da ili preteram sa gripom ili da stavim manje pa se raspadnu
Budu u Lidlu kad su dani italije neki makaroni skoro kao domaći.Ove makarone kupiš na pijaci?
Kako mi je odlično ispala čorba, to je super. Do skoro nisam ni znala da neko kuva corbe sa mlevenim mesomKuva se lonac corbe od mlevenog junećeg mesa, ima da budem mirna par dana i da mi se creva raduju.
kod tebe je sigurno ekstrishka lososTaljatele sa tikvicom i lososom, od koga je dosta je, razbija me prehlada
(( sto sam pomislio da nije valjda zbog sjevera. u sietlu sam jeo ovaj divlji iz ulova, i tekstura i boja su drugaciji, nidje veze sa ovim. al opet ako je dobro uzgojen barem nije otrovan
Da li ti mikseri imaju normalne kablove ili one od 50 cm? Vidim da na sajtu piše da ima nešto za dodatne kablove, pa ako moram i produženi... To mi se ne sviđaMeni su se ručni gorenje pokazali kao najbolji. A imala sam razne. I Bosch, i Philips, i Siemens, i neke no name, ali su gorenje najbrži i najizdržljiviji. Zato sada kupujem samo njih, neki osnovni model. Bio je nekada N501, a sada ga je zamenio neki M420.
ma to su samo foreI čitam da neki mikseri imaju turbo dugme, za čega to služi. Piše kada se mikser zaglavi.... Meni se mikser nikad do sad nije zaglavljivao.
Više ima kabla od 50cm.Da li ti mikseri imaju normalne kablove ili one od 50 cm? Vidim da na sajtu piše da ima nešto za dodatne kablove, pa ako moram i produženi... To mi se ne sviđa
E pa i moj je negde iz tog doba i ja bi opet takav ali nema.Ja imam Gorenje koji sam dobila 85-te kad sam se udala, radi dan danas bez greške. Kad bih morala opet bih isti kupila ako bi bilo.