Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače... Batrga mi se ručni mikser, nešto se čuje jače nego obično. Cenim da mu je 30 godina svakodnevne upotrebe došlo glave.
A bio je običan, gorenje.
Sad je pitanje da li da kupim istu marku ili nešto drugo. Ono za svakodnevnu upotrebu, šlag, jaja, minut pire... Šta preporučujete?
Imam ja boška sa svim dodacima ali mi muka i da ga vadim iz ormana i da ga perem. Običan ručni mi treba...

Meni su se ručni gorenje pokazali kao najbolji. A imala sam razne. I Bosch, i Philips, i Siemens, i neke no name, ali su gorenje najbrži i najizdržljiviji. Zato sada kupujem samo njih, neki osnovni model. Bio je nekada N501, a sada ga je zamenio neki M420.
Da li ti mikseri imaju normalne kablove ili one od 50 cm? Vidim da na sajtu piše da ima nešto za dodatne kablove, pa ako moram i produženi... To mi se ne sviđa

Ja imam Gorenje koji sam dobila 85-te kad sam se udala, radi dan danas bez greške. Kad bih morala opet bih isti kupila ako bi bilo.
E pa i moj je negde iz tog doba i ja bi opet takav ali nema.
Btw, malo sam ga rasklopila, očistila i posprejisala sa wd-40, i sad radi normalno bez dodatnih zvukova... Mada ne verujem da će tako ostati pa se spremam da kupim novi.

Našla kod Kineza spravu, za 200 dinaLa. Ali, koliko para, toliko i muzike. Raspala se posle 400g šampinjona, i završila u kanti. Ali, potražiću kvalitetniju, jer se znatno skraćuje vreme seckanja.
IMG_20230225_172814_copy_1228x1632.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back