smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Meni idu od ruke samo takvi koji nemaju pravilne oblikesuper izgledaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni idu od ruke samo takvi koji nemaju pravilne oblikesuper izgledaju
На тортиљи? Најбоље су тако!
Daaa...to sam od tebe iskopirala. Super, tačno vipe ne bih ni mogla da pojedem klasičnu pizzu.На тортиљи? Најбоље су тако!
Ми ни хлеб јако дуго немамо редовно у кући. Али тортиље увек у замрзивачу, па се извади колико треба.Daaa...to sam od tebe iskopirala. Super, tačno vipe ne bih ni mogla da pojedem klasičnu pizzu.
ne znam zasto mislis da zelim da te iznervram ja ili bilo ko drugi ako ti postavimo pitanje. o je.boteMožete samo da me nervirate kiflice su bombona
A i to teško![]()
I koliko dugo peces? Znam da tortilji treba kratko,ali fil gore?Daaa...to sam od tebe iskopirala. Super, tačno vipe ne bih ni mogla da pojedem klasičnu pizzu.
Malo, dok pravim uključim rernu na 200, pa kad ubacim to bude baš kratko 10 minuta, onda isključim i ostavim još malo u rerni. Jutros je bilo taman dok sam se istuširala gotovo da se jede.I koliko dugo peces? Znam da tortilji treba kratko,ali fil gore?
U amanu imaju super integralne tortilje sa semenkama,jeftine
Pa 10 min je dugo,mi toliko pecemo kupovno testo za picu i bude res.rerna mi je prejaka,na 200 mi sve gori.a prastar sporet,ima preko 10 godMalo, dok pravim uključim rernu na 200, pa kad ubacim to bude baš kratko 10 minuta, onda isključim i ostavim još malo u rerni. Jutros je bilo taman dok sam se istuširala gotovo da se jede.
Dva amana imam na po 10 m od zgrade, nikad još nisam naletela na te integralne.
I moj ima 10 godina ali moja rerna nije tako jaka onda ne znam pratiš pa kad počnu krajevi da se podižu gotovo je.Pa 10 min je dugo,mi toliko pecemo kupovno testo za picu i bude res.rerna mi je prejaka,na 200 mi sve gori.a prastar sporet,ima preko 10 god
Odlična je stvar imati to u zamrzivaču. Mogu i fini sendviči da se naprave, mada ja ih isključivo za pizzu koristimУ животу нисам јела те тортиље.
Ni ja.У животу нисам јела те тортиље.
Ni ja.
Nisu.Имам визију да су то жилаве безукусне плохе.
Тако и мој син када му дође друштво испржи пилетину, ћуретину на траке, често и гљиве, па свако себи додаје салату и прилоге по вољи.Ja sam ih pravila i kao pizzu (to mi nije to, malo mi smrduckaju) a pravim ih i redovno, zavijano, na razne načine.
Moja mama i žmuovi podgrevaju a mi čak ni to, fil bude vruć pa se taman izjednači temperatura kad se nafiluju.
Pravimo ih sigurno 2x mesečno, u raznim varijantama.