Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima. nikad ne kupujem celo pile, niti dve polovine jer ne volim da ga pecem. ovo gde kupujemo bude tako mekano i socno jer se pece na nekom raznju i curi ona moca po pilicima dok se peku :D
Tako se nekad peklo i Centropromovim marketima. Tako kod mene sad peku u mesari "Slavonac" ne zna se šta lepše ispeku, piliće ili svinjsko i jagnjeće pečenje. Odlični su.

mi cemo danas valtera
cerkina firma na kraju svake godine ima proslavu odlazece organizovanu u nekom restoranu, pre toga imaju sastanke na kojima prave presek uspesnosti i predstave predstojece planove i to traje od ujutru do sledeceg jutra kad u cik zore docekaju izlazak sunca :lol:
ove godine isto preko zum aplikacije, na kucne adrese su im poslali poklone i sampanjac sa sve odgovarajucom casom, imaju uplacen vaucer za svecani rucak koji ce da im isporuci restoran..sve isto, samo na distanci
ja sam juce spremila zito, ebovaspatak :) koje je divno ispalo, kako da ne ispadne kad su orasi svezi i tako lepo mirisu
to je taj miris koji kao dete pamtim iz bakinog velikog spajza - miris na ociscene orahe koji se suse, onako celerasto pomesan sa mirisom jabuka petrovaca i dunja :heart:
i koliko god malo da spremim, bude uvek puna cinija..to moramo da podelimo sa drugima..

Poslednja izmena:
Zene treba mi savet.
Ukljucim caj da ugrejem u cajniku i zaboravim jer pregledam deci domaci... osetim smrdi nesto... a ono se kesice vec zalepile dole ... izvadim ih, bacim, naspem vode i dodam feri i eno ostade u sudoperi...

Hoce li mu biti spasa?
Cajniku?

I kako da to resim? Ima li resenja?
Videla sam samo da je dno crno... jbg
Svaki savet je dobrodosao.

Zene treba mi savet.
Ukljucim caj da ugrejem u cajniku i zaboravim jer pregledam deci domaci... osetim smrdi nesto... a ono se kesice vec zalepile dole ... izvadim ih, bacim, naspem vode i dodam feri i eno ostade u sudoperi...

Hoce li mu biti spasa?
Cajniku?

stavi ga na laganu temperaturu da se to otkuva
kuva se duze, ali ce da se skine posle sve sto se uhvatilo

Zene treba mi savet.

Hoce li mu biti spasa?
Cajniku?

Elektricni cajnik?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back