Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta znam, moj klinac je čist testaroš, tortilje su jedini način da mogu da mu umuvam neku količinu mesa u obrok.
Ne jede industrijske ni slaniše ni slatkiše ni sokove, trudim se da mu ishrana bude izbalansirana ali nemam problem ni sa tim da pojede dve tortilje mesečno, ako znači da će uz njih uneti još pedesetak grama mesa.

A šta znam, moj klinac je čist testaroš, tortilje su jedini način da mogu da mu umuvam neku količinu mesa u obrok.
Ne jede industrijske ni slaniše ni slatkiše ni sokove, trudim se da mu ishrana bude izbalansirana ali nemam problem ni sa tim da pojede dve tortilje mesečno, ako znači da će uz njih uneti još pedesetak grama mesa.
Ma ok, jedem ih i ja.
Nego se nadovezah na tortilju umesto testa za picu.
I testo za picu moze da bude ultra tanko

Ma znam, ja se nadovezala na freyu :lol:

Ma nema sta da se nadovezujes na mene, svako pravi kako njegovoj porodici odgovara.
Mi jedemo dosta hleba i uopšte, dosta svega. Hleb dnevno ode od sale. Moje dete mnogo jede i to nije pohvala, imali smo periode kada ništa nije jeo. Gde da dopustim da se iz dana u dan unosi toliki industrijski hleb. Uz to, ima pravo na par biskvita dnevno uz prepodnevnu užinu, nije mu voće dovoljno i voli taj keks pa mu dam, hebi ga, i to je radost detinjstva. Sada sam mu dala i kinder jaje, neka lepa jaja sa novogodišnjim motivima on gledao u radnji, ma uzmi.
Kada sabereš jutarnji ovas sa medom a ponekad bogme i džemom, moram da pazim...I onda mesim 'leba. I tako svaki dan, ja mesim oni jedu, jedem i ja...ne znam kako nismo baš debeli.

moram u cetvrtak da zgrabim onu hvataljku...ali kako, kako kad radim pre p[odne, hebo ih posao. :evil:

ja cu da trazim da mi uvek cetvrtkom bude slobodan dan. :rotf:

i onaj stalak za zacine sam obelezila srculencem. ali ne znam dal cu naci. :(
Meni je rečeno da može da se zove i da se zamoli da određeni artikal ostave na tvoje ime pa da ti ostave, treba samo da zoveš njihov kol centar. Eto probaj.

Ima neki razlog zašto u rernu kada pečeš krompir, ne strpaš i dve polovine pileta (jer na taj način sve bude gotovo u isto vreme) ?
ima. nikad ne kupujem celo pile, niti dve polovine jer ne volim da ga pecem. ovo gde kupujemo bude tako mekano i socno jer se pece na nekom raznju i curi ona moca po pilicima dok se peku :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back