Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
#prijatno :zjede:
IMG_20201214_091656_597.jpg

I koliko dugo peces? Znam da tortilji treba kratko,ali fil gore?
U amanu imaju super integralne tortilje sa semenkama,jeftine
Malo, dok pravim uključim rernu na 200, pa kad ubacim to bude baš kratko 10 minuta, onda isključim i ostavim još malo u rerni. Jutros je bilo taman dok sam se istuširala gotovo da se jede.
Dva amana imam na po 10 m od zgrade, nikad još nisam naletela na te integralne.

Malo, dok pravim uključim rernu na 200, pa kad ubacim to bude baš kratko 10 minuta, onda isključim i ostavim još malo u rerni. Jutros je bilo taman dok sam se istuširala gotovo da se jede.
Dva amana imam na po 10 m od zgrade, nikad još nisam naletela na te integralne.
Pa 10 min je dugo,mi toliko pecemo kupovno testo za picu i bude res.rerna mi je prejaka,na 200 mi sve gori.a prastar sporet,ima preko 10 god

Moji vole,a i meni je to brz i lagan rucak.napravim bolonjeze i stavim u cinijice kukuruz,crveni pasulj,halapenjo papricice,izrendani sir,razne salate naseckane,luk....pa svako sebi mota,a ja im samo na teflonu ispecem na minut praznu tortilju
A i za veceru sebi sloze kecap,sir,sunka,pa stave u toster

Ja sam ih pravila i kao pizzu (to mi nije to, malo mi smrduckaju) a pravim ih i redovno, zavijano, na razne načine.
Moja mama i žmuovi podgrevaju a mi čak ni to, fil bude vruć pa se taman izjednači temperatura kad se nafiluju.
Pravimo ih sigurno 2x mesečno, u raznim varijantama.

Ja sam ih pravila i kao pizzu (to mi nije to, malo mi smrduckaju) a pravim ih i redovno, zavijano, na razne načine.
Moja mama i žmuovi podgrevaju a mi čak ni to, fil bude vruć pa se taman izjednači temperatura kad se nafiluju.
Pravimo ih sigurno 2x mesečno, u raznim varijantama.
Тако и мој син када му дође друштво испржи пилетину, ћуретину на траке, често и гљиве, па свако себи додаје салату и прилоге по вољи.
Са млевеним месом, пасуљем и те мексичке варијанте нико од нас баш не воли.
А пица на њој није за оне који воле тесто. Само за нас којима подлога треба чисто да држи фил. Зато сира натрпамо свих врста.

Pa ne znam...meni te tortilja nisu loše ali dajem ih klincu samo sa fahitom i cili kon karne, stvarno su pune aditiva jer dugo stoje na rafu, makar ove koje su meni dostupne. Okej je ko je toga svestan i nema problem sa tim ali ja bih radije umesila testo sa grčkim jogurtom, odnos sa brašnom 1:2.
Nije baš prava pizza, daleko je od nje, ali je domaća, puna proteina, pravljena sa malo sode bez pp, mirise na maslinovo ulje, dobra za decu...I jedu je maleni...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back