Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne pravim to jelo jer ne stavljam zimnicu ali sam jela kod drugih i svidelo mi sePreporucujem da probate, budu jako ukusne paptike iz tursije i sa mesom kad se pune.
Пуним само свеже паприке, туршија је туршија.Preporucujem da probate, budu jako ukusne paptike iz tursije i sa mesom kad se pune.
u Sremu se pravi štrudla sa rogacem..ja ne volim ukus rogaca pa drugo i ne znam osim štrudle od kiselog testaNedavno sam bila u Sloveniji i tamo kupila neki mnogo lep mleveni rogač. Sad gledam šta ću sa njim. Ako neko ima stvarno dobar ,proveren recept neka mi napiše. Ako ne, napraviću onaj starinski na šolje pa preliven čokoladom.
Ručak-Amur šnicle i krompir salata.
Lunja reče, i šta mi teško, ja smotala.Ako nije krompir zabranjen, krompiruša![]()
Kod nas bi rekli...mrtva bi je usta jela.Pite su poezija
Pogledajte prilog 1495348
svaka ti cast...divim se ovakvim pitama ali se nikada nisam usudila da ih pravim niti znam da li bih umela..
Hvala.svaka ti cast...divim se ovakvim pitama ali se nikada nisam usudila da ih pravim niti znam da li bih umela..
ako moze recept, plizzzHvala.
Fora je da umešno testo stoji u frižideru, bar 3 - 4h. Onda se razvlači kao ludo.
800g brašna, 3 kašičice soli, 5 kašika ulja, mlake vode koliko je potrebno da se zamesi meko testo koje se ne lepi za ruke.ako moze recept, plizzz