Nije kad se lepo izgnjeci, doda malo belog luka, bude bas fin namaz na tost, ja volim ali retko se setim da kupim.Вечерас сам први пут јела авокадо. Син исекао, зачинио како он воли и турио ми виљушчицу у руке.
Као сапун, фуј!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije kad se lepo izgnjeci, doda malo belog luka, bude bas fin namaz na tost, ja volim ali retko se setim da kupim.Вечерас сам први пут јела авокадо. Син исекао, зачинио како он воли и турио ми виљушчицу у руке.
Као сапун, фуј!
Znaci,ni to nije nesto?Nisam ni ja nikad jela avokado.Вечерас сам први пут јела авокадо. Син исекао, зачинио како он воли и турио ми виљушчицу у руке.
Као сапун, фуј!
Држи се наше хране.Znaci,ni to nije nesto?Nisam ni ja nikad jela avokado.
Sad ispade da ja ne jedem nista.![]()
Danas se najedoh proje sa mlijekom.Држи се наше хране.
Nadam se da necu sad ispasti kao totalni debil...ali ja nikad nisam jela ni mango.Има наставак горе.
Ништа ниси пропустила. Личи на брескву кад се ољушти и очекујеш укус брескве али је друкчије.Nadam se da necu sad ispasti jao totalni debil...ali ja nikad nisam jela ni mango.![]()
Vjerujem da je tvoj predlog dobar...ali ja npr.nikad nisam jela ni tahini,ni dimljenu papriku,ni humustako da mi to sve spada u egzotiku.
A rukolu,praziluk i masline ne volim.
Tahini se stalno nakanjujem da kupim,jer obozavam susam,ali jos nikako to ne ucinih.A jos danas procitah na dm aplikaciji da povlace neke serije tahinija zbog salmonele.
Izgleda da nisam tip za zdravu hranu.![]()
sok od limuna, so i oljusten od opne i semenki sitno naseckan svež paradajz..može i seckan peršun ko voli...fenomenalnoNije kad se lepo izgnjeci, doda malo belog luka, bude bas fin namaz na tost, ja volim ali retko se setim da kupim.
Da, da, nego me mrzelo da kucam sve...tako i prave moje cure, pa sam od njih i naučila, mada ne pravim često moja hrana mora da bude kaloricnija da bih ja mogla da guram dalje...a to mi je jako lepo ali lagano.sok od limuna, so i oljusten od opne i semenki sitno naseckan svež paradajz..može i seckan peršun ko voli...fenomenalno
Isto, samo su makarone.Шпагете болоњезе.
Danas sam kupila belo meso, veštice jedna.Е, сад ћу да пробам бело месо на другачији начин, ако је добро стављам рецепт...