Šta kuvamo danas 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...samo da kazem da je jecam lepsi i ukusniji od pirinca, pa ce sve cesce biti zamenjen dok neprestanem totalno da ga kupujem i predjem skroz na jecam....bilo nesto kobajagi djuvec sa srpskom kobajom i onim povrcem za djuvec + jecam, razbila sam se....

...jutros za dorucak proprzila iseckana dva parceta pecenice i jedan veci cen b.luka...to prelila sa dva umucena jaja i malo mleka posloljeno naravno, pa onako preklapala da ispadne kao slana palacinka...preko toga poredjala dva parceta gaude iseceno na trake....bilo preukusno i lepo na oko....drzalo me sitom od 7h jutros do malopre....

...samo da kazem da je jecam lepsi i ukusniji od pirinca, pa ce sve cesce biti zamenjen dok neprestanem totalno da ga kupujem i predjem skroz na jecam....bilo nesto kobajagi djuvec sa srpskom kobajom i onim povrcem za djuvec + jecam, razbila sam se....

...jutros za dorucak proprzila iseckana dva parceta pecenice i jedan veci cen b.luka...to prelila sa dva umucena jaja i malo mleka posloljeno naravno, pa onako preklapala da ispadne kao slana palacinka...preko toga poredjala dva parceta gaude iseceno na trake....bilo preukusno i lepo na oko....drzalo me sitom od 7h jutros do malopre....

koji jecam koristis i kako ga spremas
u onoj frikom mesavini sa kinoom im ai jecma i svidja mi se kombinacija

...ma bas bi, dva jaja dva koluta pecenice i dva koluta kackavalja tanka ko flist papir...nema sanse...ja sam jela bez hleba, ali sam se presaltala u glavi....moram malo samo da se unormalim....

Idi u peršun. Dva jajeta, dva parčeta pečenice koji mora da su providni, da drži zidare sitima. :zeek:
Znaš ti kako jedu zidari? Pola vekne hleba i 300g alpske. I dva piva. :mrgreen:

Промакле ми количине, изелица је читала само компоненте :zcepanje:

Злооозииии, био је...

IMG_20190214_193829.jpg

Кромпир планински, сипкав, месо суво, па укрчкано, остало на дну таман мало сафта, све смо изели...

Poslednja izmena:
Pohovala piletinu i kupili rizoto i salatu
Skuvala supu s knedlama
Za večeru neko će margarin i džem neko viršle a neki i pahuljice
Ostalo mesa od ručka a to niko neće :(

- - - - - - - - - -

Злооозииии, био је...

Кромпир планински, сипкав, месо суво, па укрчкано, остало на дну таман мало сафта, све смо изели...

:balavi:
Sad sam opet gladna

koji jecam koristis i kako ga spremas
u onoj frikom mesavini sa kinoom im ai jecma i svidja mi se kombinacija

...kupila u zdravoj hrani na meru najobicniji....bas mi se dopada...a tu mesavimu eno jos "cuvam" u frizu nikako da je iskoristim....

- - - - - - - - - -

Idi u peršun. Dva jajeta, dva parčeta pečenice koji mora da su providni, da drži zidare sitima. :zeek:
Znaš ti kako jedu zidari? Pola vekne hleba i 300g alpske. I dva piva. :mrgreen:

...pa to, zeza Mina ko svaki dan :)

...e sto ja volim tu alspsku, jes da je prorigusa najstrasnija ali mi je milija od svake pecenice ili neke bolje sunke, mada izbegavam da je jedem...najvise je volim....

...kupila u zdravoj hrani na meru najobicniji....bas mi se dopada...a tu mesavimu eno jos "cuvam" u frizu nikako da je iskoristim....

- - - - - - - - - -

...pa to, zeza Mina ko svaki dan :)

...e sto ja volim tu alspsku, jes da je prorigusa najstrasnija ali mi je milija od svake pecenice ili neke bolje sunke, mada izbegavam da je jedem...najvise je volim....

nisi jedina. :lol: i ja je volim, jos namazan margarin dobro jutro na onaj najbelji, najnezdraviji beli hleb i preko alpska. :mrgreen:

...spanac gotov, pileci bataci i karabataci mariirani se prze polako.....jos malo pa da rucam....danas sam nadmasila sebe, ovoliko stajanja uz sporet mi se nije desilo godinu dana....da li sam malo jaca (mada su mi pukla ledja) ili je volja i zelja za spanacem bila jaca ne bih znala :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back