Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
te nudla supe sad nista ne valjaju
bile su neke tajlandske u merkatoru al sad vec davno vise ih nema
ovo ostalo tres

10534070_10204645594520207_3548122690255601133_n.jpg

Ako volis onda ok. Reko zezas se.

ne zezam se...meni je taj prebranac iz maxija ok. nije vrh, nije kao kada ga ja spremim, ali s obzirom koliko vremena oduzima lakse mi je tokom godine da ga kupim i taj moze da prodje. samo povodom nekog praznika kada je posno pravim, a tada u velikim kolicinama. ovako kada je malo onda bolje kupiti, nego se cimati. drugo resenje je da napravim i zamrznem vecu kolicinu.

ne zezam se...meni je taj prebranac iz maxija ok. nije vrh, nije kao kada ga ja spremim, ali s obzirom koliko vremena oduzima lakse mi je tokom godine da ga kupim i taj moze da prodje. samo povodom nekog praznika kada je posno pravim, a tada u velikim kolicinama. ovako kada je malo onda bolje kupiti, nego se cimati. drugo resenje je da napravim i zamrznem vecu kolicinu.

Ја сам га куповала у кафани "Стара Херцеговина". Изузетан је.

Ja isprzila domace kobasice dimljene dobila od rumunke. I jaja. Jao sto su dobre, raspukle se jos. Nisam ovo jela sigurno 10 godina

Nisam ni ja odavno jela prave domaće,koje nisu masne.Sećam se onih sa naseckanim,a ne mlevenim mesom,i svežom ruzmarinom.Pa još nadimljene.:heart:

- - - - - - - - - -

Kupila danas 350 grama svezeg lososa ... mljac ...
Sutra kuvam medenoj za rucak ... sa kukuruzom
a od ostatka pravim medi pastetu... smazace je za jedan obrok... :)
Šta ste navalili sa tim paštetama,a nigde recepta.:rtfm: Nama je dosadio losos,možda bi ga jeli u pašteti.Kako je praviš?

Emocijo,
ja imam onaj aparat sto kuva na pari. Bas za bebe.
Iseckam sitno lososa, krompir i sargarepu ili kukuruz,
Ubacim i za 20 minuta skuvan. Okrenem. Blendiram. I imam gotovu kasicu za bebu.

Ako pravim pastetu, onda mora da ide krompir, eventualno tikvica, ali pre krompir, i to preko 50%,
Da bi pasteta bila puterasta i da se lako maze. Ja dodam i malo domace supe ako je gusto.
Sve to nekako odokativno. Neko dodaje i luk i zacine, ja ne. Ponekad persun, ponekad biber. Minimalno.

Jel ti ovo ista znaci? :lol:

Emocijo,
ja imam onaj aparat sto kuva na pari. Bas za bebe.
Iseckam sitno lososa, krompir i sargarepu ili kukuruz,
Ubacim i za 20 minuta skuvan. Okrenem. Blendiram. I imam gotovu kasicu za bebu.

Ako pravim pastetu, onda mora da ide krompir, eventualno tikvica, ali pre krompir, i to preko 50%,
Da bi pasteta bila puterasta i da se lako maze. Ja dodam i malo domace supe ako je gusto.
Sve to nekako odokativno. Neko dodaje i luk i zacine, ja ne. Ponekad persun, ponekad biber. Minimalno.

Jel ti ovo ista znaci? :lol:

Znači,setila sam se kašica koje sam im spremala.:lol:

Čekam onda Divkin recept :ceka:,danas kuvam supu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back