- Poruka
- 48.596
a sutra cu da kuvam prebranac iz maxija. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a sutra cu da kuvam prebranac iz maxija.![]()
))
А кашика му везана канапом око врата.
te nudla supe sad nista ne valjaju
bile su neke tajlandske u merkatoru al sad vec davno vise ih nema
ovo ostalo tres
![]()
Lele imamo jos jednog kandidata))
kao sto se i ne cimam, osim za badnje vece.Daj da se organizujemo skuvamo nesto posteno i odnesemo coveku. Ovo nema smisla. Pa i on je nas.Jos praznici idu. Nije lepo da ga pustimo da jede sest dana isto jelo. Evo ja cu kolace umesiti, ma mogu i tortu, nije problem.
Hoce jos neko da ucestvuje hm?

sto? svako jede ono sto mu se jede.
msm, ako si bas navalila mozes da spremis prebranac i dostavis ga. nemam nista protiv, sto bih se ja cimala oko njegovog spremanja.kao sto se i ne cimam, osim za badnje vece.
Ako volis onda ok. Reko zezas se.
ne zezam se...meni je taj prebranac iz maxija ok. nije vrh, nije kao kada ga ja spremim, ali s obzirom koliko vremena oduzima lakse mi je tokom godine da ga kupim i taj moze da prodje. samo povodom nekog praznika kada je posno pravim, a tada u velikim kolicinama. ovako kada je malo onda bolje kupiti, nego se cimati. drugo resenje je da napravim i zamrznem vecu kolicinu.
ja uvek spremam sebi hranu u plasticnim posudama za vise dana
+ ne mora da peres sudove sto mrzim
Daleko bilo ko "ponude" što dele na daćama.
ja cu curecu supicu domacu sa knedlama i curecu pastetu
Kako praviš tu paštetu?

Ja isprzila domace kobasice dimljene dobila od rumunke. I jaja. Jao sto su dobre, raspukle se jos. Nisam ovo jela sigurno 10 godina

Šta ste navalili sa tim paštetama,a nigde recepta.Kupila danas 350 grama svezeg lososa ... mljac ...
Sutra kuvam medenoj za rucak ... sa kukuruzom
a od ostatka pravim medi pastetu... smazace je za jedan obrok...![]()
Nama je dosadio losos,možda bi ga jeli u pašteti.Kako je praviš?
Emocijo,
ja imam onaj aparat sto kuva na pari. Bas za bebe.
Iseckam sitno lososa, krompir i sargarepu ili kukuruz,
Ubacim i za 20 minuta skuvan. Okrenem. Blendiram. I imam gotovu kasicu za bebu.
Ako pravim pastetu, onda mora da ide krompir, eventualno tikvica, ali pre krompir, i to preko 50%,
Da bi pasteta bila puterasta i da se lako maze. Ja dodam i malo domace supe ako je gusto.
Sve to nekako odokativno. Neko dodaje i luk i zacine, ja ne. Ponekad persun, ponekad biber. Minimalno.
Jel ti ovo ista znaci?

,danas kuvam supu.