Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam spremala, ali sam jela u par varijanti i na mene ostavio je upečatljiv utisak. Objašnjeno mi je da se pred kraj dinstanja, ubace seckane suve šljive, kada se kupus nalije i stavi u rernu, one se lepo ukuvaju. Ne menjaju značajno ukus kupusa, on aposultno dominira, ali kada se komadić ufati na viljušku da lep slatkasto dimljeni šmek. Super je varijanta kada se sprema posno, oplemeni kupus. A može i šljive i seckano meso, sve varijante meni su vrlo simpatične. ...Te danas htedoh da probam. Ako namolim nekog da ode do prodavnice, biće i ličnog izveštaja.

Pečeno pile, naravno, na podvarku... kad ste toliko lepo pisali o njemu i slikali ga. Staviću i malo pirinča i suvih šljiva. Ima se, može se. ;)

Ja sam juče napravila podvarak onako kako sam rekla sa pirinčom i suvim šljivama i super je ispao. Ćerka se malo mrštila na te suve šljive i izbegavala ih, ali meni je bilo baš tako kako kamenita kaže.

I još sam pravila komisbrot, jer sam naletela na modlu za kuglof i tortu kombinovanu, a imala neka belanca, pa ih umutila sa šećerom, dodala brašna i šta se našlo u kući: suve šljive, kajsije, kandirani ananas, seckani orasi, bademi i čokolada. Lepo je ispalo. Nisam slikala. :(

Daj da se organizujemo skuvamo nesto posteno i odnesemo coveku. Ovo nema smisla. Pa i on je nas. :( Jos praznici idu. Nije lepo da ga pustimo da jede sest dana isto jelo. Evo ja cu kolace umesiti, ma mogu i tortu, nije problem.

Hoce jos neko da ucestvuje hm?

Daj da se organizujemo skuvamo nesto posteno i odnesemo coveku. Ovo nema smisla. Pa i on je nas. :( Jos praznici idu. Nije lepo da ga pustimo da jede sest dana isto jelo. Evo ja cu kolace umesiti, ma mogu i tortu, nije problem.

Hoce jos neko da ucestvuje hm?

ne treba
ne jedem nista vise od 2 dana za redom
bolje nauci elektriku kako da spremi poparu lol

ja sam kuvala ove nudle danas. :mrgreen:

4677.jpg

- - - - - - - - - -

4 kesice su otisle...trebala sma i onu petu da stvaim...sad ce da stoji za pelcer. :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back