Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Musaka od krompira i kiseli krastavčići ili kupus, ko šta voli. Nisam stigla da napravim kolače, ali nadam se da ću u toku dana napraviti rolnice sa jabukama i cimetom. I ubiću kvinsi što je ikada slikala i postavila ovde sliku istih. :evil:

Оооо, мусака.

Идеја за ручак, дуго је нисам спремала.

Јуче правила ванилице.

Sredila sam komp najzad, evo i sličica:

2drweqa.jpg

I jedna samo za Domaćicu :)))

Moskva šnit torta po njenom receptu :heart:

34die0m.jpg

Xella, divno proslavljen jubilej! Baš je lepo izgledalo. I pas je sav važan. I moj je imao leptir mašnu za moj rodjendan, ali nigde na slikama se ne vidi jer nije hteo da podigne glavu.

Moskva tortu ja isto pravim po receptu Stefanel, koji je ZD preporučila i neću ga menjati.

Smišljam novogodišssnji meni. Prvo za proslavu u firmi u ponedeljak: korpice sa ribljom paštetom, pita od praziluka i šampinjona, meksička salata sa crvenim pasuljem, kukuruzom i još ponečim.. i za doček isto to + verovatno pita od sira i pečenih paprika, možda salata od praziluka, kukuruza i pirinča (da ne bude previše salata), neko meso, ako bude povoljna ponuda prasetine u marketima, ako ne, rolovana plećka.... i kolači, ali za njih još nisam dobila inspiraciju. Reću ćzu ženama koje dolaze na doček da donesu malo od onih koje su pravila. Verujem da će doneti ponešto i ako im ne kažem, i ja sam nosila kad smo kod njih čekali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back