- Poruka
- 2.646
Veceras cu grasak da kuvam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

losos sa prelivom od s.kajsija+crveni lukac,paprika i tikvica sve zilijen na mas.ulju+salata kupus a dezert voce...a sad odo na drugu temu da falim vino i pivo![]()

Ја( а може се рећи и ,,ми"... јбте што сам едукативан!Како вам није жао да лососа преливате било чиме![]()
) једем пресног, само с мало утрљане морске соли и лимуна.Pa jede se na hiljadu nacina, zasto da se ne preliva nekim sosom?Како вам није жао да лососа преливате било чиме![]()
Mnogo me nerviras sa tim izrazom " presan"Ја( а може се рећи и ,,ми"... јбте што сам едукативан!) једем пресног, само с мало утрљане морске соли и лимуна.
Одстоји тако 20-30 минута зависно од дебљине филета и просто се топи у устима.
Исто тако и туну(мсм на туњевину из рибарнице, не из конзерве), која је узгред цигло црвена више него јунетина!
Тако се може јести и смуђ јер има мало костију, само ону централну кост и кичму с ребарним луком, а и иначе је укусан, мада признајем да је укуснији испржен на тањирачи.
Ziv, zivahan. Moze jel i sirovЈа( а може се рећи и ,,ми"... јбте што сам едукативан!) једем пресног, само с мало утрљане морске соли и лимуна.
Одстоји тако 20-30 минута зависно од дебљине филета и просто се топи у устима.
Исто тако и туну(мсм на туњевину из рибарнице, не из конзерве), која је узгред цигло црвена више него јунетина!
Тако се може јести и смуђ јер има мало костију, само ону централну кост и кичму с ребарним луком, а и иначе је укусан, мада признајем да је укуснији испржен на тањирачи.
Па сад од нечега се умрети мора, дал од мача, ил' од бритке сабље....ti kapiras da u ribama zna bit parazita ko u prici
i da to ni usoljavanje ne rjesava?

Па сад од нечега се умрети мора, дал од мача, ил' од бритке сабље....
Уствари знам, само да те обавестим да су (скоро) сви паразити риба неотпорни на топлокрвне организме.
Да нпр унесеш рибљу пантљичару, што би био непојмљив успех јер је ем у цревима, ем је јасно видљива, крепала би још у желуцу, исто тако и јаја већ споменуте пантљичаре.
Onih ostalih 120 miliona ( Japanaca) zivi i 100 godina, a i ovaj sigruno nije umro bas od tog sushija.ne bi
skoro je bila vest
jednom zutom su nasli gomilu crva u telu koje je uneo hraneci se susijem
Onih ostalih 120 miliona ( Japanaca) zivi i 100 godina, a i ovaj sigruno nije umro bas od tog sushija.

Па сад од нечега се умрети мора, дал од мача, ил' од бритке сабље....
Уствари знам, само да те обавестим да су (скоро) сви паразити риба неотпорни на топлокрвне организме.
Да нпр унесеш рибљу пантљичару, што би био непојмљив успех јер је ем у цревима, ем је јасно видљива, крепала би још у желуцу, исто тако и јаја већ споменуте пантљичаре.
Pa to je samo ako razmisljas o njima, ovako, ne verujem da biste imali nekih problema.pa ja ne bih volela da 100godina setam crve u telu![]()
Јесте, читао сам, али су паразити били загађење током припреме, тј секундарно, а не примарно, тј од саме рибе.ne bi
skoro je bila vest
jednom zutom su nasli gomilu crva u telu koje je uneo hraneci se susijem
Kolko sam puta ja pojela crvljive jabuke, sljive, tresnje, ono tek kasnije videla da su morale biti crvljive.
- - - - - - - - - -
Pa to je samo ako razmislja o njima, ovako, ne veruj da biste imali nekih problema.
Meni to uopste i nije tema za razmisljanje.
Jes da smo svi na dijeti per Bozicni post, al batalite bre te crve i glistemislim da crvi iz mesa i voca nisu isti
vocni crvic sredi zeludacna kiselina, a crv iz mesa i ribe je u stvari pantljicara i smesta se gde stigne..ocna duplja, mozak, srce, pluca..

Ogadili ste mi hranu sad nmg da jedem.Danas ti slava?
Danas ti slava?![]()

Данас пасуљ са сувим месом.
Скувала јуче, данас се бацамо на њега чим стигнемо кући![]()

E samo da nije ovog žutog soka u flaši od piva....al sam se nakuvala danas![]()