електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ja se vise brinem da li cu da znam da kuvam :/
Гледај 24h kitchen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se vise brinem da li cu da znam da kuvam :/
...i moja je mala...ali je sve stalo, a da nista nicemu ne smeta, frizider sa frizom na jednom delu, a sporet skroz na drugom...i sasvim dovoljno
prostora na radnoj povrsini za svasta nesto...jedino nisam predvidela mesto za sudo masinu, ali mi ni ne treba pa bi mi to bilo skroz bzvz...

Ове пите са сиром уз две чаше јогурта, то би ми легло.![]()
Opasno dobro izgledaju.
Mljac
Kad naučiš da kuvaš čorbu,posle toga sve ide lako.Ja se vise brinem da li cu da znam da kuvam :/
Veceraaaaaaa, pitice sa sirom.
...![]()
![]()

Evo vam jedan moj recept ovo sam spremao kad sam bio klinac
Bilo je jednostavno a jako kaloricno I energeticno a opet jako jeftino.. Mogao bi ceo dan da prodje a da radim samo jednom da jedem ovo bas je kaloricno..
Recept je prost..
Ispriti jedno 9-10 jaja kao kajganu ali jako sitno zatim to staviti u serpu pa onda uzeti sir neki na primer fetu I izmrviti ga sitno I pomesati sa kajganom a zatim uzeti mleveno meso jedno 400-500gr I isprziti pa onda onako sto sitnije izmrviti I pomesati sa prethodnom smesom..
Moze se odmah jesti bez ikakvog dodatka hladno ili toplo.. Ova hrana koliko imam iskustva se ni ne kvari lako pogotovo ako imate neki bolji frizider
Nadam se da ce neko da proba vrlo je lepo :-)
Уз ово би ишла салата од ситно сецканог црног лука који се прво осоли и обибери, остави у фрижидеру да пусти сок, а потом прелије хладно цеђеним маслиновим уљем, добро промеша и у огромној количини једе с већ споменутим јелом!Evo vam jedan moj recept ovo sam spremao kad sam bio klinac
Bilo je jednostavno a jako kaloricno I energeticno a opet jako jeftino.. Mogao bi ceo dan da prodje a da radim samo jednom da jedem ovo bas je kaloricno..
Recept je prost..
Ispriti jedno 9-10 jaja kao kajganu ali jako sitno zatim to staviti u serpu pa onda uzeti sir neki na primer fetu I izmrviti ga sitno I pomesati sa kajganom a zatim uzeti mleveno meso jedno 400-500gr I isprziti pa onda onako sto sitnije izmrviti I pomesati sa prethodnom smesom..
Moze se odmah jesti bez ikakvog dodatka hladno ili toplo.. Ova hrana koliko imam iskustva se ni ne kvari lako pogotovo ako imate neki bolji frizider
Уз ово би ишла салата од ситно сецканог црног лука који се прво осоли и обибери, остави у фрижидеру да пусти сок, а потом прелије хладно цеђеним маслиновим уљем, добро промеша и у огромној количини једе с већ споменутим јелом!
Уз ово би ишла салата од ситно сецканог црног лука који се прво осоли и обибери, остави у фрижидеру да пусти сок, а потом прелије хладно цеђеним маслиновим уљем, добро промеша и у огромној количини једе с већ споменутим јелом!
Evo vam jedan moj recept ovo sam spremao kad sam bio klinac
Recept je prost..

Баш зато црни лук.Комбинација три беланчевине - јаја, сир, месо. Претерано.

Pa ja ne znam toliko hranu pa sam mozda mesao previse tesku hranu![]()
Доста ти је сир и јаја. Направиш парадајз салату са луком и удри.

Може.Kako je praviš Afro? I može li sir da se stavi u jaja,nisam nikad sa sirom pokušala.