Kako je praviš Afro? I može li sir da se stavi u jaja,nisam nikad sa sirom pokušala.
...kakav sir?
...pravila sam musaku od zelja...i sa ostatkom mesa cu musaku od krafiola veceras da slozim...
...nisam te razumela????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je praviš Afro? I može li sir da se stavi u jaja,nisam nikad sa sirom pokušala.

Може.
Кад правиш нпр омлет најчешће иду јаја + млеко + још нешто(брашно, поврће, туршија итд).
Уместо млека(или са њим) може павлака, млади, сремски, или већ неки други сир.
Али за тебе црни лук је обавезан.
...kakav sir?
...pravila sam musaku od zelja...i sa ostatkom mesa cu musaku od krafiola veceras da slozim...
...nisam te razumela????
Zasto ne bi moglo?Tamanim luk kao gusenica. Ono jeste da je posle bljak za okolinu,ali ćutim i ne pričam,samo gestikulacija.
Baš ću da probam karfiol,sir,peršun,prezle,kolutove luka pobacam između i u rernu. Ne može da pokvari ni neka slaninica na kocke.,ne stavljam ulje kad kuvam.
- - - - - - - - - -
Heh,a ja shvatila da si već napravila musaku od karfiola pa zato pitam jel može sir u nju umesto mesa.
Tamanim luk kao gusenica. Ono jeste da je posle bljak za okolinu,ali ćutim i ne pričam,samo gestikulacija.
Baš ću da probam karfiol,sir,peršun,prezle,kolutove luka pobacam između i u rernu. Ne može da pokvari ni neka slaninica na kocke.,ne stavljam ulje kad kuvam.
- - - - - - - - - -
Heh,a ja shvatila da si već napravila musaku od karfiola pa zato pitam jel može sir u nju umesto mesa.
a ipak ću morati da roštiljam.... dobro ajde....![]()

Zasto ne bi moglo?
Ja bi ipak luk ostavila za salatu, a musaku sa sirom bez luka.
Ali kako volis![]()
Samo pomesas sa kokosom ns kraju dok je vruce ili pospes odozgo kao cimet?Danas popodne ću da skuvam sutlijaš.,
jedan deo sa cimetom, drugi deo sa kokosom.

Najiskrenije,ne volim uopšte nikakav karfiol,ali moram da izbacim krompir na neko vreme,a pirinač integralni mi smučio više.
Ovo zvuči jednostavno da se smućka.Volim da isprobavam pa nek je i naopako. Moje dete je to zvalo '' mama opet pravi neki žbrlj '',pa da ostanem u trendu.![]()
Ostalo svega od juce plus jos jedna torta....

Slike veceras...![]()
...sta se to lepo slavilo?
Pomešam sa kokosom na kraju, dok je vruće, s tim da sutlijaš mora biti malko ređi nego inače, ako se stavlja kokos.Samo pomesas sa kokosom ns kraju dok je vruce ili pospes odozgo kao cimet?
Probala sam i sa neskvikom,lepo je i tako,naročito ako se ne rastvori sav, pa onako krcka pod zubima ...Ma pospes ga sa Neskvikom, kakav kokos, cimet i ostali bakraci![]()
Varijante su zaista neograničene...zato ja volim pirinač.Najbolje je sa rendanom cokoladom, mrvljenim bademima ili cimetom
...brokoli je lepsi samo obaren uz nesto...bar meni, kuvan jedino u corbicama...bilo bi mi zao da od njega pravim musaku, a i duplo je skuplji od karfiola...
...inace ja jutros odem da prosetam malo po pijaci...i kupih, tikvice, karfio, paprike za punjenje, paprike za ajvar (ja njih volim sveze)..i mandarine...
...vratila se kuci i umesto te druge musake od karfiola napravila punjene paprike..eno ih jos malo pa gotove....a karfiol ce da zavrsi verovatno u nekoj
corbici vedecemo ovih dana....
....na vidikovackoj pijaci paprike ajvarske 140 dinara na kilo, na kutiju 100, ove za punjenje 80....pa stvarno nisu normalni....tikvice 60...mandraine 80....skupo, u pm skupo![]()

Четирсто динџи џак од рашел плетива од 10 кила, тј 40 динара по кили, слоново уво, велика ајваруша.
sad mi tek krivo..al dobro imam cele nedelje salatu....a opet puno...