Šta kuvamo danas 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skuvan je krompir,svako moze da ga dalje spremi i zacini po zelji .

Praseca glava pecena u frizideru.

Raj :zaljubljena: .

Moram da pohvalim kartonske tanjirice,jedes,bacis,nema pranja.I male cinije u kojima moze da se jede supa.Sjajne su.

Poslednja izmena:
Moja rodjaka je radila u grčkom restoranu, po njenom receptu, zamotam baklave u trouglove, unutra idu samo orasi. Tako zamotane prelijem celim otopljenim margarinom i pecem. Pečeno se prelije šećerom, vodom, limunom i vanilom. Budu kao iz poslastičarnice.

Hvala ti na receptu,ovu foru sa margarinom nisam znala.
Sad sam već napravila,ali sledeći put ću probati obavezno.
(oraha makar imam na pretek)

Sad sam videla. Ne iznenadjuje me. Ja sam jednom nasla crve u sendvicu u pekari Taze.
A i pricali mi ljudi svasta.
Ali necu valjda zbog toga da prestanem da jedem dzigericu :think:

....slazem se....
....jednostavno znas gde kupis i to je to...

- - - - - - - - - -

Jedem uglavnom voce I poneku vrstu povrca I sendvice sa sirom vrlo retko sa mesom :)
A tako neku kuvanu hranu kao sto je pasulj, juneci gulas, supe I sl. ako jedem jednom u par meseci..

...koji je razlog takve ishrane...jedemo i mi voce, ali jedemo i svasta nesto drugo, bar kuvanje nije nikakav bauk...

....slazem se....
....jednostavno znas gde kupis i to je to...

- - - - - - - - - -

...koji je razlog takve ishrane...jedemo i mi voce, ali jedemo i svasta nesto drugo, bar kuvanje nije nikakav bauk...

Pa razlog takce ishrane je sto nemam bas kuhinju msm nikad nisam ni imao neku xD
Inace imam 18 pa sam stalno zauzet skolom.. A nemam nikog ko bi mogao da mi kuva. Kuvao bi ja sam da mogu :P

I ja isto. Nikad ne bih mogla da se naviknem na samo suvu hranu. Izdrzim dan dva i to je to.
Mora makar supa ili corba ako je ostalo suvo.

Przeno meso i pomfrit ne racunam u kuvano :ljutko:

Omg :o
Ja nikad ne jedem nista drugo osim suve hrane :o mislim svalako uzivam kad imam priliku da jedem nesto kuvano kad odem kod nekoga u goste I sl. Ali svaki dan? Ne mogu da zamislim kakav je osecaj jesti tako svaki dan.. :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back