gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
Jao a ja sad stukla domacu kobaju I sira.... Ovaj put cu biti ko tenkic, bolje na te krastavce da se fokusiram
Sent from my C1505 using Forum mobile app
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao a ja sad stukla domacu kobaju I sira.... Ovaj put cu biti ko tenkic, bolje na te krastavce da se fokusiram
onda navijamo za tebeNadam se :-D nije jos nista sigurno, samo.sam test uradila.... Sve je moguce ;-)
pa ili to ili seksPogrešno su napisali recept. Ne treba sa šećerom i mlekom da se doda istovremeno kokos. Ako si već tako uradila, dodaj i margarin, stavi na tihu vatru i prokuvaj to. Videćeš koje će gustine biti kada se sve otopi, i ne verujem da uopšte treba brašno unutra. Recept je glup za medalju.![]()
I gde praviš kolače u 23h???
Ja ni ne znam šta je "ravničarski kajmak" i di to ima da se kupi u NS-u ?nije tema, ali meni ovaj nas 'ravnicarski' kajmak, domaci i onaj s kopaonika, ko dupe i oko
ne kupujem vise ovaj iz ravnice![]()
tratatatataaaaaaaa
mislim,nije bas za izlozbu,al je fil super.stavila sam 50 g cokolade da se rastopi i naseckala par saka oraha i parce palca
sve sam pomesala i filovala dve kore presecene.malo se tesko razmazuje....
![]()
tratatatataaaaaaaa
mislim,nije bas za izlozbu,al je fil super.stavila sam 50 g cokolade da se rastopi i naseckala par saka oraha i parce palca
sve sam pomesala i filovala dve kore presecene.malo se tesko razmazuje....
odaje me potpis majstoraBez gledanja u avatar i nik znala sam da je ovo tvojih ruku delo![]()
odaje me potpis majstora
- - - - - - - - - -
takoreci toko di maestro
zezas???Da si odrasla u mojoj kući scena bi bila sledeća:
Mama zahteva da ponovo nafiluješ oblandu novim kremom.
Za to vreme tetka već špinuje šećer da je prelije dok tata krišom jede fil koji je ostao na dnu vangle i mrmlja "što teraš dete da pravi ponovo kad je kolač suuuuper"![]()
zezas???
moja mama je vise hipik sto se tice svega,hvala bogu
to su samo kolaci![]()
Pogrešno su napisali recept. Ne treba sa šećerom i mlekom da se doda istovremeno kokos. Ako si već tako uradila, dodaj i margarin, stavi na tihu vatru i prokuvaj to. Videćeš koje će gustine biti kada se sve otopi, i ne verujem da uopšte treba brašno unutra. Recept je glup za medalju.![]()
I gde praviš kolače u 23h???