Ja sam danas za svoje decake napravila ovakve sendvici. Bas su ih smazali
Ovde sam nasla recept http://kuvamo.com/recept/topli-sendvic-1127
Ovde sam nasla recept http://kuvamo.com/recept/topli-sendvic-1127
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sve panirano je meni takvo. Ko zna šta ima. Baš te kolutiće lignji sam kupila pa kad se videla koliki je taj poh, pitala sam se ima li lignji uopšte. Nešto u tragovima.Kupih juče "panirane kolutiće lignji" a oni svi iste veličine, čudno mi, nekako, kad sam ih ispekla, a ono mleveno koznašta unutra, možda i jeste bilo nešto lignji, ali se to nije osetilo, a tako su ih napravili da izgledaju kao lignje. U stvari su imali taj ukus, bezukus, kao riblji štapići.
sad gledam ovaj sajt kuvamo i ne mogu da verujem da ima isti prekopiran recept s minjine kuhinje, koja je to fora?
volim parkin sajt/blog, originalna je u svakom smislu, npr, ali ovo pravljenje bloga s tudjim receptima, ne kontam.... no, samo moje misljenje, naravno.
pa nema recepta majce.ja skuvam luk,sargarepu i bundevu,al mozes da stavis i pastrnak,celer...sta imas
kad je skuvano izblendas i sipas pavlaku kiselu,lepse je nego pavlaku za kuvanje.ja je i zaljutim cilijem u prahu,a moze da se stavi i muskatni orah,koga ja nikad nemam
ok je smoki, nije kasno
hvala ti
za sutra sam planirala
išla da kupim pokaznu i svratim na pijacu da kupim šampinjone, pa produžila do sukna da kupim neki materijal(hoću da sašijem ono što se podmetne pod prozor da ne duva)
i od sukna pređem u zelenu pijacu i natovarim se kao magare, jedva sam dovukla do stana
kupila svega i svačega, između ostalog i bundevu tj pola jedne
je l prodinstaš prvo luk, pa onda ubaciš sve to ili baš bukvalno samo kuvaš?
možda je glupo pitanje, ali ja kad pravim čorbice(sem paradajz) prvo malo prodinstam povrće pa onda nalijem
nisam neki ljutaroš tako da čili nemam, možda stavim đumbira, kupila sam ga iz ne znam kog razloga...šta li sam spremala![]()
Veceras citam ovde o corbici od ludaje pa se setim da napravim sebi za veceru.
Ubacila sam u vodu ( bez dinstanja na ulju, da se kaznim jer sam popodne pojela Milku od 300 grama) crni i beli luk, rendanu sargarepu, persun, komadice celera, cvekle, krompira i bundeve. Dodala i biber, djumbir, kim, kurkumu . Kad je provrilo resila da ne miksam sve to i naravno da preskocim pavlaku pa sam sipala 2-3 kasike prosa . Ispalo je sjajno, imam i za sutra
![]()
bravo duso,najzad slika
a to proso,koliko se kuva?
Ispekla karamelizovana pileca krilca sa krompirom u rerni.
Ispala su odlicna, sve smo smazali ali iako sam stavila ispod foliju,
Zalepila se na nekim mestima, i o jadu sam se zabavila dok sam oribala tepsiju.
Sad shvatam poentu onih jednokratnih tepsija.
pa sto foliju,zasto nisi stavila papir?
ja ne dinstam povrce na ulju pre kuvanja.necu bre da budem debela
zato sednem sa daskom,slaninom i nozekanjom,pa se sladim
cak i grasak pravim tako sto stavim da provri malo vode,pa na to stavim smrznuti grasak i sitno seckanu glavicu luka.nema zaprske,razmutim malo brasna u vodi i pustim da provri.moja mama cesto posti na vodi,pa sam navikla