- Poruka
- 21.848
kuvamo nu disko
))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NIje to nimalo humano, xella: )
ote mi reč iz usta![]()
staviću te na ignore
u mafine baš ne bih turala kokos, tako da mož slobodno da ih kačiš
koliko li kalorija ima jedan![]()
ma daj bre, nemoguće
koliko komada ima?
daj recept da izračunamo
u šoku sam i dalje![]()
popadace deca u nesvest od tolko slatkog
e sad kako sam mama, tek kontam, nema veze sa temom, nego mi palo na pamet, jer kaze xella dolaze gosti s decom....
pre sam i ja tako nosila deci u goste cokolade i slatkise, a sad tek vidim da je bolje doneti kilo voca
srecom, moje dete cokoladu nije probalo, sve sto je dobio, amma je pojela
xella, mafini su fenomenalni, obozavam bas takve![]()
a recepiš za one čokoladne?
Kako ti telo reaguje? Meni najteze padaju testa, od njih se najvise gojim. Tako da mafine, torte sa puno kora, cajne kolutice, vanilice,... ma sve testasto izbegavam. Najvise volim saher tortu i nju pravim bez trunke brasna, ali sa 600 gr cokolade, plus 200 gr za glazuru.xella, nije strašno kao što si mislila, ali nije ni za zaebanciju
ako ima 12 komada onda je jedan oko 300kcal manje-više
ako ima 18 kom onda je oko 200kcal
u svakom slučaju zlo
ali računam bolje jedan mafin, nego 2-3 čoko bananice(još kad bi mogla ostati samo na jednom)
pa hmmm
kad su slatkiši u pitanju, ja bih pre nešto keksasto, a od kolača volim te lebaste što bi rekli...starinske...tako da i mafini spadaju u to, kuglof, pekmezara, vanilice, banini kolačići....
nisam ljubitelj torti, bez sladoleda bih mogla, bez čokolade takođe(kad je ima naravno da ću je čapnuti, ali nikad nisam imala neku vanzemaljsku želju, pa da u ponoć odem da kupim čokoladu)
a za telo me ne pitaj, šta mislim što sam sračunala koliko kalorija imaju![]()
xella, nije strašno kao što si mislila, ali nije ni za zaebanciju
ako ima 12 komada onda je jedan oko 300kcal manje-više
ako ima 18 kom onda je oko 200kcal
u svakom slučaju zlo
ali računam bolje jedan mafin, nego 2-3 čoko bananice(još kad bi mogla ostati samo na jednom)
Sada ces pojesti 3![]()
pa hmmm
kad su slatkiši u pitanju, ja bih pre nešto keksasto, a od kolača volim te lebaste što bi rekli...starinske...tako da i mafini spadaju u to, kuglof, pekmezara, vanilice, banini kolačići....
nisam ljubitelj torti, bez sladoleda bih mogla, bez čokolade takođe(kad je ima naravno da ću je čapnuti, ali nikad nisam imala neku vanzemaljsku želju, pa da u ponoć odem da kupim čokoladu)
a za telo me ne pitaj, šta mislim što sam sračunala koliko kalorija imaju![]()
Da znaš da sam razmišljala o tome
Ma, jok... odmah ću pripremiti kutijicu da im spakujem za poneti.![]()
Majce, nisam u toku ali sto ti brojis kalorije kad si sva sitna I tanucna
Sent from my C1505 using Forum mobile app
To ja uvek radim. Uzmem parce, dva. Klincu par komada, a ostalo razdelim drugima da se goje. Jos ispadnes i dobra.![]()