Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
popadace deca u nesvest od tolko slatkog :D
e sad kako sam mama, tek kontam, nema veze sa temom, nego mi palo na pamet, jer kaze xella dolaze gosti s decom....
pre sam i ja tako nosila deci u goste cokolade i slatkise, a sad tek vidim da je bolje doneti kilo voca :D
srecom, moje dete cokoladu nije probalo, sve sto je dobio, amma je pojela :D

xella, mafini su fenomenalni, obozavam bas takve :)

:eek:
ma daj bre, nemoguće
:sad2:
koliko komada ima?
daj recept da izračunamo
u šoku sam i dalje:sad2:

Nem pojma, ja to odokativno :lol:

Evo recept: http://www.serbiancafe.com/lat/kuvar/recipe/7/8369/kokos-mafini-sa-coko-komadicima#.UqMJ1vTuIro

P. S. I da imaju manje kalorija, bolje je da mislim da imaju više. Tako ih ne diram. :rotf:

popadace deca u nesvest od tolko slatkog :D
e sad kako sam mama, tek kontam, nema veze sa temom, nego mi palo na pamet, jer kaze xella dolaze gosti s decom....
pre sam i ja tako nosila deci u goste cokolade i slatkise, a sad tek vidim da je bolje doneti kilo voca :D
srecom, moje dete cokoladu nije probalo, sve sto je dobio, amma je pojela :D

xella, mafini su fenomenalni, obozavam bas takve :)

Hvala :D

Moja drugarica ne pravi kolače, nije baš vešta, pa se trudim da uvek nešto ispečem kada oni dolaze. :)

A ne viđamo se često. Daleko smo. :(

U pravu si za voće, ali mogu ponekad i mafini. :D

xella, nije strašno kao što si mislila, ali nije ni za zaebanciju
ako ima 12 komada onda je jedan oko 300kcal manje-više
ako ima 18 kom onda je oko 200kcal
u svakom slučaju zlo:sad2:
ali računam bolje jedan mafin, nego 2-3 čoko bananice:think: (još kad bi mogla ostati samo na jednom)

xella, nije strašno kao što si mislila, ali nije ni za zaebanciju
ako ima 12 komada onda je jedan oko 300kcal manje-više
ako ima 18 kom onda je oko 200kcal
u svakom slučaju zlo:sad2:
ali računam bolje jedan mafin, nego 2-3 čoko bananice:think: (još kad bi mogla ostati samo na jednom)
Kako ti telo reaguje? Meni najteze padaju testa, od njih se najvise gojim. Tako da mafine, torte sa puno kora, cajne kolutice, vanilice,... ma sve testasto izbegavam. Najvise volim saher tortu i nju pravim bez trunke brasna, ali sa 600 gr cokolade, plus 200 gr za glazuru. :rumenko:
Meni su uvek bolja varijanta bananica, cokolada, sldoled od mafina i kolaca, ako razmisljam o kilazi.

pa hmmm:think:
kad su slatkiši u pitanju, ja bih pre nešto keksasto, a od kolača volim te lebaste što bi rekli...starinske...tako da i mafini spadaju u to, kuglof, pekmezara, vanilice, banini kolačići....
nisam ljubitelj torti, bez sladoleda bih mogla, bez čokolade takođe(kad je ima naravno da ću je čapnuti, ali nikad nisam imala neku vanzemaljsku želju, pa da u ponoć odem da kupim čokoladu)
a za telo me ne pitaj, šta mislim što sam sračunala koliko kalorija imaju :rida:

kad su slatkiši u pitanju, ja bih pre nešto keksasto, a od kolača volim te lebaste što bi rekli...starinske...tako da i mafini spadaju u to, kuglof, pekmezara, vanilice, banini kolačići....
nisam ljubitelj torti, bez sladoleda bih mogla, bez čokolade takođe(kad je ima naravno da ću je čapnuti, ali nikad nisam imala neku vanzemaljsku želju, pa da u ponoć odem da kupim čokoladu)
a za telo me ne pitaj, šta mislim što sam sračunala koliko kalorija imaju :rida:

I ja volim strudle, kifle, kroasane, pite, paste,... Ma obozavam testo, ali ne smem. A sladoled sam primetila da me ne goji, kao ni cista cokolada.

i ja bih <3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back