Šta kuvamo danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u krem corbe ne stavljam ni knedle ni noklice.kod mene danas lazanja
ukus fantazija,al se malo razdrockala,a i tanka je ,jer sam imala malo kora,neki ostatak od prosle lazanje

BTW :D
kkk 011.jpg

kkk 017.jpg
kkk 015.jpg
kkk 013.jpg

i kod mene lazanje :D

sto bas od srca, u čemu je fora?
i kako ?

Pa verovatno ima junetja srca :lol: ... a koliko se ja u ton film razumem, isecka ih na režnjeve verovatno, izdinsta na luku, nalije vodom, začini pardajzom, paprikom i po želji i to je taj gulaš verovatno :lol: ...
p.s. Izvinjvam se što advokata Giletovog glumim, ja reko samo da kažem šta ja mislim da je to i šta po meni jedino može biti :aha:

@ Ja bih danas neki lovački mogao kad dodjem kući nego ne znam jel ima šta u frižideru da se ulovi :hahaha:

cena se krece od 350 do 500 i kusur u maloj teglici
zavisi od proizvodjaca
ja ga obozavam, ima specifican ukus, tako da ne mogu garantovati da ce ga svako voleti, ja ga obozavam
mislim da je to kao i kod gorgonzole, il je vois il ne
a meni suseni paradjz i gorgonzola idu savrseno <3

cena se krece od 350 do 500 i kusur u maloj teglici
zavisi od proizvodjaca
ja ga obozavam, ima specifican ukus, tako da ne mogu garantovati da ce ga svako voleti, ja ga obozavam
mislim da je to kao i kod gorgonzole, il je vois il ne
a meni suseni paradjz i gorgonzola idu savrseno <3

Неје лоше,ал горгонзолица ми је мало прдуцкаста, да извинете. Сушени пар. је одл. 5+

И зец је из породице глодара, ето зашто да не.

sto bas od srca, u čemu je fora?
i kako ?

971903_584325664920812_486848443_n.jpg
...evo ovako...:zaljubljena:
jedva ostalo za sutra,njoke sam sad opet morala da umesim za sutra jer su sve pojeli...

juneće srce je čist mišić,znači zdravo meso...usto je i 130 din kilogram...
za jedan gulaš za nas 4-oro je dovoljno 1,5 kg,i da traje ručak dva dana...

izdinstam dosta luka,bacim meso na to,dinstam otprilike oko 3 sata,so vegeta biber lovor aleva...na kraju fant za gulaš i mljaaaaaaaac...
prilog može da se bira po nahođenju...:aha:

domaćice moje evo vam ideja za sutra, jerbo računam da su vredne domacice rucak za danas već skuvale ;)

elem,

Овај рецепт датира из 1196. године. Тачније, те године је ово јело служено на двору Стефана Првовенчаног. То је једно од најстаријих познатих јела која су служена на дворовима Немањића

ПИЛЕЋЕ месо од груди благо се осоли и добро утрља медом. Одстоји два сата да се расхлади. Уваља се у пшенично брашно и пржи на масти док не добије златножуту боју. У посуду где се месо пржило сипају се бело вино, бели лук и мало мајчине душице. Тим сосом месо се прелије и потом служи.

ajmo sledećih par dana da svi ovo probamo i da svoje utiske i slike okačimo ovde, jel može?

:super:

domaćice moje evo vam ideja za sutra, jerbo računam da su vredne domacice rucak za danas već skuvale ;)

elem,

Овај рецепт датира из 1196. године. Тачније, те године је ово јело служено на двору Стефана Првовенчаног. То је једно од најстаријих познатих јела која су служена на дворовима Немањића

ПИЛЕЋЕ месо од груди благо се осоли и добро утрља медом. Одстоји два сата да се расхлади. Уваља се у пшенично брашно и пржи на масти док не добије златножуту боју. У посуду где се месо пржило сипају се бело вино, бели лук и мало мајчине душице. Тим сосом месо се прелије и потом служи.

ajmo sledećih par dana da svi ovo probamo i da svoje utiske i slike okačimo ovde, jel može?

:super:

ček da prvo pojedemo ovo,pa da kupimo pileće grudi...btw.recept zvuči odličnoooooooo i sigurica ću ga probati pa javljam utiske...nije ni kompikovan uopšte....:aha:

Ja cu probati proko koliko ovih dana.
I ovako se stalno borim sta da pravim od pileceg belog.

Prosli put san ga marinirala u limunu i medu ali nije bilo nista specijalno.

Danas:
Crvena corba od povrca sa knedlama(pravila sam one sa brasnom ;) )
Piletina na kockice sa pilavom i povrcem, zalivene paradajzom i soja sosom pa na kraju narendani sir
mljac

Има за дојиље да се купи индикатор дозвољеног алкохола, е, сад нЕсам користио, па не бих знао детаље :'п

gledala sam onu Kardasijanku kad je dojila onog sina
pa se zapila malo, i izmlaza mleko na onu elektricnu pumpicu, i stavila neki indikator u mleko, i on ocita da ima alkohola, i ona prosu mleko u sudoperu... eto
i tad je rekla da nece vise piti dok doji :mrgreen:

О, Божебоже, гадости... него гледам неки флајер за 1 кинески ресторан. Каже поховани сладолед од Ћоколаде са медом или Ћоколадом, то му дође онда ко кУрамел. Није скупо, мање од 200дин,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back