proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
gulaš od junećih srca....uz to njoke
sto bas od srca, u čemu je fora?
i kako ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gulaš od junećih srca....uz to njoke
kako izgleda taj suseni paradajz, gde ga kupujete, koliko kosta I kakav ukus ima, odnosno daje li neki poseban smek jelima?
u krem corbe ne stavljam ni knedle ni noklice.kod mene danas lazanja
ukus fantazija,al se malo razdrockala,a i tanka je ,jer sam imala malo kora,neki ostatak od prosle lazanje
![]()
BTW
![]()
![]()
![]()
![]()
i kod mene lazanje![]()
i kako ?
... a koliko se ja u ton film razumem, isecka ih na režnjeve verovatno, izdinsta na luku, nalije vodom, začini pardajzom, paprikom i po želji i to je taj gulaš verovatno
...

u krem corbe ne stavljam ni knedle ni noklice.kod mene danas lazanja
ukus fantazija,al se malo razdrockala,a i tanka je ,jer sam imala malo kora,neki ostatak od prosle lazanje
![]()
BTW
Pogledajte prilog 287526
Pogledajte prilog 287529Pogledajte prilog 287528Pogledajte prilog 287527
i kod mene lazanje![]()
jao bre,sto si me citirao,ja izbrisala sliku kad sam videla kako to izgleda.al ukus mi je za medalju
tvoja je kao za kuvar![]()

cena se krece od 350 do 500 i kusur u maloj teglici
zavisi od proizvodjaca
ja ga obozavam, ima specifican ukus, tako da ne mogu garantovati da ce ga svako voleti, ja ga obozavam
mislim da je to kao i kod gorgonzole, il je vois il ne
a meni suseni paradjz i gorgonzola idu savrseno <3
jao bre,sto si me citirao,ja izbrisala sliku kad sam videla kako to izgleda.al ukus mi je za medalju
tvoja je kao za kuvar![]()
moram malo da te diram![]()
hvala
ovo sa gorgonzolom je pomoglo, ne volim je uopste![]()
i kako ?

domaćice moje evo vam ideja za sutra, jerbo računam da su vredne domacice rucak za danas već skuvale
elem,
Овај рецепт датира из 1196. године. Тачније, те године је ово јело служено на двору Стефана Првовенчаног. То је једно од најстаријих познатих јела која су служена на дворовима Немањића
ПИЛЕЋЕ месо од груди благо се осоли и добро утрља медом. Одстоји два сата да се расхлади. Уваља се у пшенично брашно и пржи на масти док не добије златножуту боју. У посуду где се месо пржило сипају се бело вино, бели лук и мало мајчине душице. Тим сосом месо се прелије и потом служи.
ajmo sledećih par dana da svi ovo probamo i da svoje utiske i slike okačimo ovde, jel može?
![]()

cena se krece od 350 do 500 i kusur u maloj teglici
zavisi od proizvodjaca
ja ga obozavam, ima specifican ukus, tako da ne mogu garantovati da ce ga svako voleti, ja ga obozavam
mislim da je to kao i kod gorgonzole, il je vois il ne
a meni suseni paradjz i gorgonzola idu savrseno <3

)))Има за дојиље да се купи индикатор дозвољеног алкохола, е, сад нЕсам користио, па не бих знао детаље :'п