gost 186421
Elita
- Poruka
- 16.871
nista se ne kuva ima tona rostilja od juce samo da se pojede muka mi![]()
Djole skuvao si ga svaka ti dala

Evo i mene sa mojim minulim radom ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nista se ne kuva ima tona rostilja od juce samo da se pojede muka mi![]()

bila kod majke na rođendanskom ručku...![]()
Jeli i tvojoj mami rodjendan na Dan mladosti? Mojoj jeste, ali slavi sutra.

jeste,baš na dan mladosti...
sretan ti mami rođendan draga moja...![]()
I da nam dugo žive i budu dobrog zdravlja. I zovu nas na ručkove a sta je ovo komsijaEvo i mene sa mojim minulim radom ...
al si usitnio sliku ni lupa mi ne pomaze a sta je ovo komsijaal si usitnio sliku ni lupa mi ne pomaze
![]()

uzasJel ti to google translateuzas

на који је ово језик преведено?![]()
ne volim ciz kejk,al ovo deluje lepo,otvorim recept,kad ovo je prevod
Служи 4
Припрема и времена кувања
Спремни за 30 минута, плус 2 сата језивим
Састојци
180г дигестивне кекса
75 г истопљеног путера
100 г млечне чоколаде
300 г крем сира
200мл слатке павлаке
75г шећера
150г малина
шећер у праху
чоколада отопи, да служе (опционо)
Метод
Црумбле на Дигестиви у храни процесор, додајте растопљени маслац и добро промешати. Место на 20цм равну прстен са пусх-уп базе и знати добро са задње стране кашиком. Отопити чоколаду у микроталасној или стаклене посуде постави над посуду са водом крчка. Помешајте крем сир, павлаку и шећер заједно док не постане глатко. Додајте малине и измешати, затим додати отопљену чоколаду и брзо Свирл путем. Кашику у пита прстен и глатка врху палете са ножем, а затим ставите у фрижидер и охладите 2 сата. Сервирати са дустед шећер у праху и мало истопљене чоколаде, ако желите.
од Абоут.цом

os da ti prevedem caskom na srpski![]()
ne volim ciz kejk,al ovo deluje lepo,otvorim recept,kad ovo je prevod
Служи 4
Припрема и времена кувања
Спремни за 30 минута, плус 2 сата језивим
Састојци
180г дигестивне кекса
75 г истопљеног путера
100 г млечне чоколаде
300 г крем сира
200мл слатке павлаке
75г шећера
150г малина
шећер у праху
чоколада отопи, да служе (опционо)
Метод
Црумбле на Дигестиви у храни процесор, додајте растопљени маслац и добро промешати. Место на 20цм равну прстен са пусх-уп базе и знати добро са задње стране кашиком. Отопити чоколаду у микроталасној или стаклене посуде постави над посуду са водом крчка. Помешајте крем сир, павлаку и шећер заједно док не постане глатко. Додајте малине и измешати, затим додати отопљену чоколаду и брзо Свирл путем. Кашику у пита прстен и глатка врху палете са ножем, а затим ставите у фрижидер и охладите 2 сата. Сервирати са дустед шећер у праху и мало истопљене чоколаде, ако желите.
од Абоут.цом

Nosim im gulas, tek cu da ga pravim. (Sinoc stavila zeku
u pacPogledajte prilog 287322)
nego improvizacija, stavila sam okolo piskote da bih mogla vezati okolo svilenu masnu (nisam imala vremena da se bakcem sa fondanom). Ali fil jeste od svezih jaja
(jaja, secer, cokolada, maslac, rum, suvo grozdje), a kora kao za SAHER(
moja omiljena), sa listicima badema.Pogledajte prilog 287323 Pogledajte prilog 287324
)joj kako cu sad od sramote kad si se vec potrudila da kazem da me mrzi da pravimos da ti prevedem caskom na srpski
ako hoces da pravis....
keks sameljes u secku, mislim da kad kazu digestiv oni misle na one kekseve poput naseg wellnes keksa, pomesas s otopljenim maslacem, utisnes tu smesu u kalup promera 20 cm, i utisnes dobro kasikom, (ja to prstima utisnem dobro keks)....
otopis cokoladu u mikro il na pari
pomesas krem sir, slatku pavlaku i secer da bude glatko , verovatno misle mixerom il zicom, dodas maline, izmesas, dodas otopljenu cokoladu, ovo svirl putem zaista ne znam sta bi moglo biti, sem da mozda brze umesas da se cokolada ne zgrudva u filu.... vidis kako se na slici vidi cokolada, verovatno ne treba ni taj fil do kraja izmesati sa coko, vec samo blago da se ona malo razmaze po filu![]()
filujes preko onog keksa, poravnas nozem, stavis u frizider da se ohladi dva sata, serviras sa malo istiopljene cokolade i posutog secera u prahu, ako zelis....

Dobro jutro dobar dan.
Ja satro domacica pod stare dane trazim savete
Imam neku domacu piletinu sa sela, pa cu supicu i rizoto sa sampinjonima i belim mesom. Do sad sam pravila samo sa komadicima piletine, ali tako sto skuvam pirinac pa povezem. Jel mozda bolje da u izdinstano meso i sampinjone dodam nekuvan pirinac, nalijem supom i tako krckam? Pravila sam pre sa neutraknom pavlakom alo bih nesto da je zaobidjem.
Uz to salata krastavac + kiselo mleko.
P.S. Google translate je naravno uvek hit![]()

mozes, ali ces onda vise da dobijes pilav, a manje rizoto