Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Ja pravila munchmallow! Po ovom receptu http://forum.minjina-kuhinjica.com/viewtopic.php?f=44&t=639
Evo slika u procesu stavljanja glazure.

I da vam pravo kažem mnogo sam se namučila, naročito s tom glazurom. A nisam se setila da napravim pola mere (Ispalo mi 85 komada), ionako sam pravila da probam da vidim liči li to na pravi. I na kraju nisam mogla ni da procenim, bilo mi muka od lizanja filova i glazure. Celu kuhinju sam namazala čokolodnom glazurom. A da ne pričam što sam upropastila dijetu i zdravu ishranu. Ali, ajd sad - nije svaki dan badnji dan, tj. nedelja. Možda mi potraje i do Uskrsa. Nedelju dana! Jel može to da stoji toliko? Znajući moju decu - ne može.
Evo slika u procesu stavljanja glazure.
I da vam pravo kažem mnogo sam se namučila, naročito s tom glazurom. A nisam se setila da napravim pola mere (Ispalo mi 85 komada), ionako sam pravila da probam da vidim liči li to na pravi. I na kraju nisam mogla ni da procenim, bilo mi muka od lizanja filova i glazure. Celu kuhinju sam namazala čokolodnom glazurom. A da ne pričam što sam upropastila dijetu i zdravu ishranu. Ali, ajd sad - nije svaki dan badnji dan, tj. nedelja. Možda mi potraje i do Uskrsa. Nedelju dana! Jel može to da stoji toliko? Znajući moju decu - ne može.

Ja tako pravila neke sitne kolačiće za slavu, ma ko će svaki da preliva, lepo dok je čokolada bila na ringli, na tihoj vatri, svaki u kašiku i zamočim u glazuru, pa na upijajući papir, nije se ni videla razlika.
radovace se moje dete kad vidi...pravicemo buritose sutra
Nisam za sve imala fil, iako sam stavila 3 belanca, a ne dva što bi bilo pola mere. Ali i sami keksići su super ukusa. 
), napraviću bakin kolač pa za koliko bude čokolade a ostali klot