Skafander
Iskusan
- Poruka
- 5.302
Ja ne vidim da na balkanu neko nema ako svi stalno puše, piju alkohol, voze kola, sede po kafićima, idu u tržne centre...Sve se nema a kupuju stanovi od 150-200 k evra pa izdaju nije nego... Jesi i ti ćaci?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne vidim da na balkanu neko nema ako svi stalno puše, piju alkohol, voze kola, sede po kafićima, idu u tržne centre...Sve se nema a kupuju stanovi od 150-200 k evra pa izdaju nije nego... Jesi i ti ćaci?![]()
Aha ti si od onih što nose gajbice?Ja ne vidim da na balkanu neko nema ako svi stalno puše, piju alkohol, voze kola, sede po kafićima, idu u tržne centre...
Ne, nego radim i štedim, u životu nikad ništa ne bih ukrao.Aha ti si od onih što nose gajbice?![]()
Hvala ti Bože što sam ĆaciPojavi im se u stanu kao manijak, skini se go i iskenjaj se na sred sobe pa ih gadjaj govnima i trljaj im u facu. Napravi im pakao od zivota tu, pisaj im na licne stvari i tako dalje...

Pa šta onda dramiš te palio bi te lomio. Lepo se to potera, promeni brava i kraj priče. Ako ne možeš sam zoveš pomoć ili platiš.Nisam ćaci, vozio sam kamion u americi 20 godina. Valjda mogu bar toliko tamo da zaradim.
Jel imaš ti njihove podatke?Sta se radi u slucaju kada nije sklopljen ugovor o zakupu stana a stanari nece da izadju? Dakle ne postoji ugovor koji stiti prava vlasnika, ali takodje ne postoji koji stiti prava stanara.
Da li postoji mogucnost da vlasnik promeni bravu I da na taj nacin izbaci stanare, a da se sa druge strane zastiti od problema koji takav postupak moze da izazove?
Nikad ne primaj podstanara bržeg, boljeg i jačeg od sebeZnaci izasli bi goli i molili me tako da ih izbacim
Pa kažem onako šta bi bilo kad bi bilo pošto imam BPD. Pa lako ne budem normalan i besan kad je nepravda u pitanju. Nisu bitne pare nego svojina i princip. Pravda i poštenje.Pa šta onda dramiš te palio bi te lomio. Lepo se to potera, promeni brava i kraj priče. Ako ne možeš sam zoveš pomoć ili platiš.
To je za lečenje a ne da se nerviraš po forumu. Čovek advokat postavio čudnu temu na forumu po meni besmislenu al ajdePa kažem onako šta bi bilo kad bi bilo pošto imam BPD. Pa lako ne budem normalan i besan kad je nepravda u pitanju. Nisu bitne pare nego svojina i princip. Pravda i poštenje.

Ima baksuza od stanodavaca a ima i baksuza od podstanaraPa kažem onako šta bi bilo kad bi bilo pošto imam BPD. Pa lako ne budem normalan i besan kad je nepravda u pitanju. Nisu bitne pare nego svojina i princip. Pravda i poštenje.
Nisam ja advokat. Ja sam pravnik ali onaj sto lupa pecate na TP.To je za lečenje a ne da se nerviraš po forumu. Čovek advokat postavio čudnu temu na forumu po meni besmislenu al ajde![]()

Mogu da kontrolišem lekovima ali ne mogu da iskorenim. Jedino da postanem biljka. Nisam opasan po druge ako su pravedni i pošteni. HeheTo je za lečenje a ne da se nerviraš po forumu. Čovek advokat postavio čudnu temu na forumu po meni besmislenu al ajde![]()
Pa i ja osećam i znam ko je kakav, a i stavio bih sto stavki u ugovor. HeheIma baksuza od stanodavaca a ima i baksuza od podstanara
Uglavnom se prepoznaju na prvom razgoviru i prećutno razidju
Ono da ne smetaju jedni drugima
Valjda je porez smanjen na 15% zbog mogućih normiranih troškova.Sad se svelo sve oko tog poreza. Koliko on uopste iznosi na godisnjem nivou?
Sto se tice prejebavanja drzave za porez to je najmanji problem. Celo drusto je napravljeno po principu da se zaobidje sistem.
Jedan od pravih primer izigravanja prava I pravne drzave je takozavni blanko otkaz. Privatnici to izmislili da mogu da te istetaju iz svog kad kod hoce.
To treba uvek da se angazuje dobar advokat ili agencija koji ce da naprve ugovor o zakupu. Taj ugovor mora tako da bude sacinjen da automatski ukljuci izvrsni a ne sudski postupak.
Neko je morao da zaradi preko 150 - 200 hiljada evra za taj isti stan.
Prave i stanari itekako, ali ima i ovoga sve zavisi od ljudi.Често станодавци праве више проблема од станара.
Za početak, uzmeš telefon i pozoveš MaleraZna se kako se to resava na Balkanu.![]()
A niko ne zeli da ga bije malerZa početak, uzmeš telefon i pozoveš Malera