Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 302
Baš prava tema,na pravom mestu.Šta bi ste mu rekli ili uardili da sretnete u nekom mračnom haustoru Dragana J. Vučićevića?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takvu samokontrolu ne bi imaoIgnore kao I do sada
Taj kvazimodo se hrani paznjom ignorisanje bi ga pozlediloTakvu samokontrolu ne bi imao
Ali samog u mračnom haustoru ga sretneš....Tu nema pažnje,razumeš....Samo ti i on.Pa ga lepo pitaš,onako tiho,sve i svašta...a posle pitanja...Taj kvazimodo se hrani paznjom ignorisanje bi ga pozledilo
Pa proci ce on losije od Dragoljuba Milanovica...Ali samog u mračnom haustoru ga sretneš....Tu nema pažnje,razumeš....Samo ti i on.Pa ga lepo pitaš,onako tiho,sve i svašta...a posle pitanja...
Baš prava tema,na pravom mestu.Šta bi ste mu rekli ili uardili da sretnete u nekom mračnom haustoru Dragana J. Vučićevića?
U jbt, na ovom forumu sve jaki momci... a kad ono, neki muskarci sa pivskim stomakom i 180cm visine.
Dakle, sta biste uradili kada bi naleteli na tog lika sa telohraniteljem iza, da li biste sagli glavu (kao sto stalno radite) ili stisli zube i pogledali ga u oci? Da biste navaljivali pored telohranitelja na njega? Svakako ne biste. A mislim da ne biste ni da naletite na samog njega jer je verovatno naoruzan i verovatno bi se u.sr.ali kad bi posoa rukom ka torbici.
Na stranu, da normalan covek ne pristupa nasilju kao sredstvu.
InterMet je mesto gde su svi pametni, kulturni, lepi, visoki 2 metra, sa kosom do doopeta, nadasve hrabri i tabadzije do kostiju.Normalan čovek ne ali ovi su 'nobelovci'...
Zašto baš u mracnom haustoru.. a ne u sred bela dana?Baš prava tema,na pravom mestu.Šta bi ste mu rekli ili uardili da sretnete u nekom mračnom haustoru Dragana J. Vučićevića?
Ja sam muškoZašto baš u mracnom haustoru.. a ne u sred bela dana?
Ovako kako si napisala impliciraš nasilje nad njim
Da ga kojim slucajem sretnem rekla bih mu par stvari za koje mislim da bi mogao da shvati jer je njegov IQ veoma mali kao i vaspitanje koje ustvari nema

Izvini , plizJa sam muško![]()